Хто може підказати, де у Львові можна купити плівку для тонування фар, але не оракал, а дійсно для фар, потрібно жовту і хамелеон. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
З Польщі не підходить, врахувати дорогу, дешевше в нас купити, а Львів питаю, бо завтра планую їхати, як до обіду не знайду де таке є, то візьму на аукро, там того валом. Просто зараз немає жовтої і чекати 2тижні, а може і 1, хотів швидше ) Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Від 40 грн за 1м х0.3м за саму дешеву і вище за кращі, чи то популярніші кольори, це якщо брати не менше метра, а смужками від 10 см, ціна по 10 грн, відповідно більш як у двічі дорожче. До речі в цілях економії коштів, буду брати у двічі більше, аніж мені потрібно, тому, якщо не зіпсую, бо буду сам пробувати клеїти, можу зайву частину продати по тій ціні, що і собі беру. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Собі беру на передні, бо задні в мене хелла блек, але взагалі плівки є різні, мені ще сподоболась "алмазна крошка", але не знаю, як фара вже тонована, а ще темну плівку поклеїти, то як буде задній хід світити, та і стопи з габаритами буде слабше видно. Виглядає суперово, пошукайте в гуглі там повно фоток і відео) Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Про задні фари, ти все правильно написав, я взагалі це не признаю, і не рекомендую це нікому робити, бо це впливає на безпеку (в сонячний день якось їхав за такою машиною, то там ледь-ледь було видно повороти, а стопи взагалі не просвітлювались) Не буду відмовляти, але на мою думку таку плівку (жовту) можна застосувати максимум хіба для ПТФ, а все решта це тимчасове явище (як діодна підсвітка днища, чорна плівка на дах і тд.).
Жовту хочу на додаткові фари дальнього світла, прозору хамелеон на основні фари і повторювачі поворотів. Ну ясно, якщо воно буде значно знижувати освітлюваність, то прийдеться здирати, але жовта залишиться точно, бо то і так додаткові дальні, нікому мішати не будуть, ну і жовтий спектр ніби краще сприймається оком, чи точніше предмети, освітлені жовтим краще сприймаються. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
не ображайся ,але я вважаю що люба кольорова і тотувальна плівка то прості панти....якшо хочеш добитися певного відтінку чи кольору світла фар то це варто зробити лямпочками.... п.с. мріяв довго про оригінальні туманки з жовтуватим рефлектором але не найшов...і вирішив поставити лямпи осрам всесезонку з якимось хамелеон напиленням... в додатку з ближнім філіпс +100 вийшло неочікувано якісне і приємне освітлення..)
Погоджуюсь. Також довго шукав фари, щоб були заводські жовті, але від бмв жовті хелли надзвичайно дорогі і рідкісні. Тому схилився до такого варіанту. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Хочешь типу як в мене: http://forum.vw-mk2.com.ua/download/file.php?id=2051&mode=view якщо так то плівка там звичайна,куплена на Аверсі(Шевченка) Поклеєна за 20 хвилин вдома.
Ага, читав твою тему в Міші на форумі) від давно маю таку затію, тільки шукав жовті фари, а тепер бачу що варіант лише поклеїти. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
[OFF]whatforl, диски в тебе зашибісь!.!.!.!... ті АТС-и блистять, як в кота яйця! Ріспект![/OFF] Петя, нафіга тобі та плівка, твій Г2 і так зачьотно виглядає з "губою" нижньою. А той колір ПТФ і так, не всі поймуть....