Почала дьоргатися при наберанні швидкості

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Axe, 29 жов 2008.

1. Axe

Axe Новачок

audi80 Quattro
    В мене така проблема машина (ауді 80 87р. 1.8 повний інжектор,механічний скоріше всього )почала багато їсти палива, приблизно 15-20 літрів на 100, з вихлопної йде чорний дим (місцями),датчик води показує низьку температуру, при розгоні 1.2 (передача)дьоргається коли набераю більшу швидкість все нормально поможіть в чому може бути проблема я сам не зі Львова в мому місці немає хороших спеціалістів де у Львові можна вирішити цю проблему

Останнє редагування: 29 жов 2008
  2. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Ех щось останім часом з Червонограду багацько учасників. ))
    Який бензин лиєш?! В мене таке було 2 раза після А95 на ОКО. Там як попадеш, а інжектор до якості бєнзи чутливий! ((
    Спробуй поміняти заправку. ))

3. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Я так зрозумів шо то дуже поширені синдроми у власників Ауді 80 з мех. вприском. Чув подібне від двох знайомих власників. Вони вирішували проблему беручи в руки мануали по механічному вприску і перебираючи всі підозрілі вузли. Спеціалістів хороших знайти анріал в нас в клубі я знаю двох людей які шарять в мех вприсках Markell і Duke сподіваюсь вони відкликнуться в цій темі.

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Для початку, хай автор опише який конкретно в нього вприск, або скине фото підкапотного простору. А навскидку, такі симптоми можуть бути через вихід з ладу лямбда-зонду, неправильну роботу регулятора тиску, або глюки ДТОР (з нього я б радив почати). Якшо сталось само по собі, а якшо шось крутили в машині перед тим-то треба знати шо саме.

5. Axe

Axe Новачок

audi80 Quattro
  6. Axe

Axe Новачок

audi80 Quattro
    Почала багато їсти після того як всунули туда руки, дав знайомому на паро днів казав шо чистив там шось от і начистив тепер морозиться бо шось нахімічив сам незнає шо , зїжджає на то шо показує малу температуру датчик і того йде більше вприск і обогащає і того так їсть, вже незнаю шо робити в нас ніхто неризикує братися за неї(((

7. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4
    а реально яка температура? попробуй рукою патрубок що йде від радіатора. Якщо ледь теплий після тривалої поїздки, то дивись до термостата. якщо гарячий а показометр показує низьку температуру то дивись до датчкиків охолоджуючої рідини.

8. Axe

Axe Новачок

audi80 Quattro
    Температуру быльше 60 не показує

9. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4
    Виїдь на трасу проїдь 3-4 км на швидкості хоча б 80, зупинись і попробуй рукою (обережно) температуру шланга з охолоджуючою рідиною.

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я думаю що це ДТОР, як казав Markell... В мене була та сама проблема, завдяки скірокко і майстів на СТО що це проблема в переливі форсунок(бо ДТОР мінявся перед тим), прочистили форсунки, проблема зникла на пару тижнів і знов виплила...
    Такшо перевіряй ДТОР і лямбду... сумніваюся шо то форсунки...

11. Axe

Axe Новачок

audi80 Quattro
    дякую всім за поради буду пробувати ,якшо не найду майстра який би взявся прийдеться тянути до Львова :)

12. G60

G60 Active Member

BMW 5
    А ти до кого звертався????

13. Axe

Axe Новачок

audi80 Quattro
    Дзвонив до Віталіка на Поторицю , Юра моторист коло дюни і цей сервіс шо коло них, ше коло 1 чг хтось був і ніхто не хоче братися, Віталік може б і зробив але нехоче паритися мені шось так здається, а ти знаєш когось толкового хтоб би зміг подивитися?

Останнє редагування: 30 жов 2008
  14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Фотка не сама вдала вийшла, але принаймні видно що це КЕ-джетронік.
    Починай з перевірки лямбди, ДТОР і ЕГРД. Лямбда на заведеній машині має видавати 0.1-0.9 В раз в секунду хоча б мінятись, на ЕГРД (сріа штучка з розємом на 2 піни збоку дозатора) струм має коливатись біля 0 мА (якшо +20, то суміш забідна і треба коректувати, якшо -20 - забагата, якшо між +5 і -5 постіно коливається-то норм., якшо 0 стоїть мертво-аварійний режим, треба дивитись лямбду). Перевіряти все на працюючій машині машині.

ДТОР підстав завідомо робочий, або перевіряй в свому зміну опору відповідно до зміни темп. (в книжці по машині має бути графік). Якшо маєш можливість-поміряй тискна працюючій машині в верхній камері дозатора і в нижній, різниця має складати 0,25-0,45 Бар.
    По мех. вприску майстра не знайдеш, ти більше в Червонограді. Або розберешся і навчишся сам, або продаш машину. Така реальність.

15. Axe

Axe Новачок

audi80 Quattro
    Дякую Markell буду пробувати

16. G60

G60 Active Member

BMW 5
    В Сокалі є діагностика інжекторів всіх типів,ще напроти Фаворита є сервіс,він по дизелям,але туди також заїдь,бо твій інжектор має трохи спільного з паливною апаратурою дизеля)

17. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    сказав би так про мій, я б образився.

18. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    І шо в них спільного? То шо форсунки від тиску відкриваються? Більше нічого спільного в них немає. І ні один дизеліст не дасть дупля в мех. вприску, бо там набагато складніша система дозування пального. То як літак і велосипед мають трохи спільного: обидва металеві.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)