ПОДАРУНКИ ВІД СВ. МИКОЛАЯ І НА НОВИЙ РІК

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем RomanoProddi, 17 гру 2009.

1. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    надумав створити нову тему про те, хто що дарує своїм коханим, близьким, родичам "під подушку". Завтра треба "класти" щось, а от цікаво, які подарунки приготували???

2. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    зробив дві подушки з нашими фото, окрім того покладу себе, найкращого і хорошого :air_kiss:

• Подобається Подобається x 1
  3. Niko

Niko Active Member

Geely Emgrand 7, VW Passat B5 1,9 TDI - був, VW Passat B4 - був
    по замовленню - діти і дружина пишуть листа Миколаю - а він враховуючи можливості і побажання - виконує...:girl_angel:

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Св. Миколай, синам приготував модельки Scirocco GT 24 :) роботи ттрансформери, кросівки. шахи, апельсинки, солодощі та ін.

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Доці св. Миколай принесе мобільний інтернет 3G, а син писав в листі про хокейну клюшку і модельку Ламбо, цукерки, мандаринки. Мені і дружині по можливості....

6. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Вирішив дружині (та й собі напевно) подарувати LCD телевізор. Під подушку не покладу - бо не розжився на "маленькі" подушки :)

7. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Дитині покладу солодощі і ляльку, яку вона просила у Св.Миколая, дружині прийдеться поставити щось посерйозніше, так як у цей день виповнюється 10 років від коли ми почали зустрічатись. Пригледів золотий браслетик, думаю сподобається.

8. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    Каханій приготував гарні, модні і як запевняла продавець, з нової колекції, різнокольорові труселя) як на мене то дійсно гарні ... і дорогі) Хай зносить на здоров'я

9. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    мусиш її тепер в них сфотати і сюда на абазреніє. :D
    а то фіг його зна, шо воно таке... гарні, модні, з нової колекції, різнокольорові....... :nea:

10. curlyheaded

curlyheaded Active Member

VW Golf mk2 3d 1,8'87 Opel astra g z14xep '06
    цього року Миколайко скромний :blush: свому коханому дарую тільки coldsteel Kudu ну і ще пару дрібничок, а минулого року було і опінелька №2 і мачете трамантіно ну і малюк швейцарець вікторіанокс свісчемп :diablo: так що цього року рівно в 3 рази бідніший Миколай - всього один ніж :D

11. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    синові (1,5рочки) - санки придбав, собі з жінкою - в подарунок перешиття салону :)... правда жінка ше шось хоче, мало їй :) солодощі - то само собою

12. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Малій купили WowWee white tiger і костюмчик гарнюній (модниця вона в нас).

Криза не тітка. Наступного року думаю реабілітуєшся катаною або базукою із штик-ножем.

13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    панятно..... я коханій презентував сумку шкіряну, гарну, сподобалась дуже-дуже. в сумку напхано було мандаринок, апельсинок, яблук і цукерок.. ось так.

а на Новий рік хто що планує??

пі.ся. якраз цей рік - мій. рік Тигра. то мабуть себе буду дарувати)))))))))):D

14. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    І я похвалюсь! Мені кохана сама зшила подушечку в авто з емблемою VW! Я таку шукав 2 місяця...

• Подобається Подобається x 2
  15. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Ну не знаю, в мене в сімї подарунки було принято дарувати Миколаєм, а не Дідом Морозом. Я думаю так в більшості львів'ян :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)