надумав створити нову тему про те, хто що дарує своїм коханим, близьким, родичам "під подушку". Завтра треба "класти" щось, а от цікаво, які подарунки приготували???
по замовленню - діти і дружина пишуть листа Миколаю - а він враховуючи можливості і побажання - виконує...
Св. Миколай, синам приготував модельки Scirocco GT 24 роботи ттрансформери, кросівки. шахи, апельсинки, солодощі та ін.
Доці св. Миколай принесе мобільний інтернет 3G, а син писав в листі про хокейну клюшку і модельку Ламбо, цукерки, мандаринки. Мені і дружині по можливості....
Вирішив дружині (та й собі напевно) подарувати LCD телевізор. Під подушку не покладу - бо не розжився на "маленькі" подушки
Дитині покладу солодощі і ляльку, яку вона просила у Св.Миколая, дружині прийдеться поставити щось посерйозніше, так як у цей день виповнюється 10 років від коли ми почали зустрічатись. Пригледів золотий браслетик, думаю сподобається.
Каханій приготував гарні, модні і як запевняла продавець, з нової колекції, різнокольорові труселя) як на мене то дійсно гарні ... і дорогі) Хай зносить на здоров'я
мусиш її тепер в них сфотати і сюда на абазреніє. :D а то фіг його зна, шо воно таке... гарні, модні, з нової колекції, різнокольорові.......
цього року Миколайко скромний свому коханому дарую тільки coldsteel Kudu ну і ще пару дрібничок, а минулого року було і опінелька №2 і мачете трамантіно ну і малюк швейцарець вікторіанокс свісчемп : так що цього року рівно в 3 рази бідніший Миколай - всього один ніж :D
синові (1,5рочки) - санки придбав, собі з жінкою - в подарунок перешиття салону ... правда жінка ше шось хоче, мало їй солодощі - то само собою
Малій купили WowWee white tiger і костюмчик гарнюній (модниця вона в нас). Криза не тітка. Наступного року думаю реабілітуєшся катаною або базукою із штик-ножем.
панятно..... я коханій презентував сумку шкіряну, гарну, сподобалась дуже-дуже. в сумку напхано було мандаринок, апельсинок, яблук і цукерок.. ось так. а на Новий рік хто що планує?? пі.ся. якраз цей рік - мій. рік Тигра. то мабуть себе буду дарувати)))))))))):D
Ну не знаю, в мене в сімї подарунки було принято дарувати Миколаєм, а не Дідом Морозом. Я думаю так в більшості львів'ян