Допоможіть, будь ласка, з вибором подарунка чоловікові) У нас пасат Б3, хочу йому щось потрібне запрезентувати. В мене є три варіанта. Це : - ксенони (він точно планував їх купувати, але потібно знати розмір цоколя, якщо не помиляюсь, я в тих ділах не сильна ), - автохолодильник (здається потрібна річ в дорозі, ми часто подорожуємо) - та автопорохотяг (не знаю чи підійде такий подарунок чоловіку, але я б від такого не відмовилась:D). Буду дууже вдячна за допомогу)
Є автопорохотяги з компрессором для накачки коліс. Бюджет від ~150 грн Я маю гараж тому таким пилососом не користуюсь бо пилососить в порівнянні з побутовим ніяк. Хоча якщо гаражу нема то це було б в сам раз. У мене такий. Продаэться в метро Це швидше подарунок вам двом ніж йому одному. На річницю весілля собі подаруєте тут потрібен індивідуальний підхід (лінзи/білінзи) і т д. Не вгадаєте, та й бюджет не малий. Краще не треба... ну або виділіть "срєдства" на купівлю цього девайсу.
таке не варто дарувати, бо нормальний порохотяг коштує від 800 грн, а оті всі решту до одного місця!!!
Ксенон гарний подарунок але в нього оптика непредназначена для нього (буде сліпити зустрічку), а тому може зустрітися дальнобій з встановленими фарошукачами на даху(тьфу,тьфу,тьфу) і єдиний вихід це кювет. (з поваги до інших учасників руху я б не рекомендував) Автохолодильник річ цінна але який саме той що від бортової мережі - супер(лише незабувайте відключати під час зупинки бо садить акум за пів години), той що на гелевих "аккумуляторах холоду" (ті що попередньо заморожуються) менш ефективні але теж річ корисна. А от третій варіант саме те що необхідно, ми рідко прибираємо авто не тому що нам ліньки а тому що впадло піднятися за порохотягом(особливо на 5тий поверх) але шукай порохотяг з насосом тоді точно всі будуть задоволені бо їхати з галогеновим світлом непроблема тай без прохолодної водички, а от з підпущиним колесом це погано тому моя рекомендація це порохотяг з компресором Поки калякав свій допис Sasa прочитав мої думки
Якби мені дружина таке подарувала - я б був задоволений ! http://www.forum.vwclub.ua/viewtopic.php?f=33&t=2553
Доречі якщо у вас особняк чи щось в тому плані до досить доречним був би в подарунок Автомийка. Бюджет від ~800 грн
Дякую всім за відповіді та ідеї. в нас схожа ситуація, є гараж, немає світла.. поки що.. згодом мабуть буде, і потреба в пилососі (портативному) пропаде. В мене зявилась ще одна ідея.. подарувати іграшкову модель машини, впевнена йому б це сподобалось, та не знаю чи можна таку знайти.. В неті натрапила тільки на пасати нових моделей( І ще одне, чому я саме хотіла купити щось потрібне до машини,щоб здивувати його, так як я не особливо розбираюсь в тому всьому і ніколи не цікавилась..Тому в списку і є ксенони) ще з таких речей, що йому потрібно, є центральний замок.. можливо його купити? Але та ж ситуація, не знаю шо там до чого, де і що саме купляти. Надіюсь на вашу пораду
- оригінальні килимки в салон; - парктронік; - набір інструментів (ключів); - антирадар; - чохли або накидки на сидіння з масажом)))))........
Я так зрозумів,що вибір звузився до двох позицій: ксенона або центральних замків. В будь-якому випадку потрібно до толкового автоелектрика - а він вже Вам порадить,що саме і де краще придбати! (взнайте тільки докладно модель та рік виробництва Вашої автівки). Ну а в "ідеалі" це: позичаєте у чоловіка авто (для власних потреб) і їдете до майстра та встановлюєте вибраний девайс. Потім чоловіку віддаєте авто вже з встановленим подарунком! (впевнений - він Вам "віддячить")!!!:kiss3:+=