Народ, підкажіть як зробити подіуми під колонки на передні двері у гольф 2! може хтось таке робив, є якась ІНФА??????
Відповідь: Подіуми Як тобі подобаєця, так і робиш, переробляти і підсилювати дверну карту полюбе прийдеться, карманами придеця частково або повністю пожертвувати. А ше ліпше поїдь до спеців (без досвіду сам того нормально не зробиш), наприклад на Ласточку в 23 гараж (G-23), запитаєш там Олега, він спец в тій справі, і ціна нормальна. Я завтикав, ти не зі Львова...шукай спеців в себе в місті, або приїжджай до нас.
Відповідь: Подіуми а який розмір колонок влазить якщо ставити в то місце де стоять в ГТІ??? так шоб в грубину влізлись..
Відповідь: Подіуми В панель-8-ки, в стокові місця в двері до дупи любі ставити, вони там не будуть грати нормально. Або робити подіуми з місцями під динаміки в дверях (з об*ємом і шумоізоляцією), або взагалі нічого туди не ставити. В не ГТІ в дверях також є місця під колонки, і ні чим не відрізняються від інших. До0речі, в стоковому ГТІ 16в (в мене принаймні) обшивки з довгими кишенями без місць під динаміки (сама обшивка з такого матеріалу, і з такими полосками, яка ішла тіки в ГТІ комплектацію ).
Відповідь: Подіуми то мабуть тому що воно є в списку опцій.. тому і нема.. ті динаміки мабуть і ГТІ не йшли в базі..
Відповідь: Подіуми Я робив в кораду. Ціна - 200 грн колонки і 300 грн (якщо правильно памятаю) за здоровенні подіуми, які ше і до того обшили жовтим дєрмантіном. :-D Робляться вони на основі штатних. Мені робив Квасс. Я тут його телефона не маю, попитай хлопаків. Правда я люблю шоби баси лунали по всій машині, тому ставив овальні великі колонки.
Відповідь: Подіуми треба буде якось грянути.. то я так зрозумів в багажнику.. полку зніс чи її в корі взагалі нема??
Відповідь: Подіуми У мене карман внизу від Венто, з лампочкою і заводським подіумом. Правда ВРШ казав шо треба було погратись як ставив, але виглядає супер. Можу виставити фото