Собствєно і питання, я наразі був на авторинку і стикнувся з таким поняттям як ПОДУШКА БЕЗПЕКИ, на таке авто як фольксваген гольф 3 покоління. І у мене виникло запитання саме до вас, автовласники гольфів, я помітив що є пару видів керма на гольф ІІІ, але у всіх випадках аватовласник (даного авто) каже що в авто присутні дві подушки безпеки,одна в кермі інша в , чи під бардачком(у пасажира). І от питання як в таке кермо можна запихнути подушку. чи можна відразу стверджувати що за наявності такого керма подушка відсутня?? і авто було в ДТП???? ну а тут я розумію так що все гаразд*??? Поправте , хто що знає, і розясніть для нетямущих)
на фото 1 комплектація без подушок, а на фото 2 з подушками. Якщо власник машини на фото 1 каже що подушки є, то це развод. Якщо ж подушки є, то на їхньому місці є напис типу "АІРБЕГ",зліва від водія біля вмикача світла фар повинен бути індикатор(лампочка) контролю справності аірбега, і з пасажирської сторони наклейка як треба садити дітей по відношенню до аірбега. Вот і все питання
але лампочка ето не показник?? у мене на пежо експерт та лампочка мигала.. потім відключили її, і так катали)Але на кермі писало аєрбек.. но то було для краси...
Не хтів тему нову творити.. Спитаю тут, вже нераз бачив гольфика з підфарною вставкою, яка не прогнута під основні фари, цікавить від якого то авто?(джета?) і може хто вже ставив собі? відгуки? побажання???
Підтримую на всі 100%, в мене були як 1 так і 2 варіант (який і зараз є). От тільки подушок в мене вже нема. В 1 вападку однозначно подушок нема, хіба що зі сторони пасажира, запхана подушка в бардачок (така з піря). Не факт що вони є в 2 варіанті, можуть бути макети.