погано гріє пічка В3

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем turboopel, 15 лис 2013.

1. turboopel

turboopel Active Member

фольцваген В3 1.6 RF
    Проблемка: погано гріє пічка пасат В3 1.6 RF.

Температура 90 градусів, а дує лише тепле повітря, в системі повітря нема, пічка чиста, помпа нова,

Замітив лише одне коли відкручена кришка на розширювальному бачку тоді пічка починає гріти нормально, в чому причина????

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А як тільки закриваєш кришку, то починає погано гріти? о_О

3. yurkus7

yurkus7 Active Member

volkswagen passat b3.AAM 1.8 1992 універсал
    Причина скоріш за все. потрібно проклеяти заслонки пічки опалення,цю тему обговорювали тут на форумі назва теми здається (холодно в салоні)

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Або поганий радіатор. Якщо міняний.
    заводський грів добре. Замінники - лажа.

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    чуть що, десь в мене валявся радіатор пічки. оригінал чи Behr(це практично одне і те й саме). за 100грн віддам

6. turboopel

turboopel Active Member

фольцваген В3 1.6 RF
    Так, пробку закрив пічка вже негріє.

7. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    А хто підкаже, в мене навпаки, КЛІМАТРОНІК виключений, а на швидкості 100+ із заслонок холодне повітря фігачит...

8. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    все ок. так і має бути(несильний потік). якщо ж ні, то найймовірніше що несправна анемометрична заслонка на вході. подивись чи є помилки

• Подобається Подобається x 1
  9. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    помилок немає (не враховуючи мотору), тому скоріш за все так і має бути. дякую за відклик!

10. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    А хто знає, якщо включити пічку на ноги, то воно дує чомусь на суглоби і вище, а не на ноги на педалях... то тільки в мене так чи то у всіх так тупо зроблено ??

11. Tommy

Tommy Початківець

volkswagen golf 3
    А хто може проклеяти заслонки пічки опалення?? або де таке роблять?
    бо в дорозі можна задубіти! гольф 3 1,8

12. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Робив таке собі цього літа. Завдання не легке :) але за день справитись можна. По фінансам приблизно 10-20 грн., сам матеріал на автобазарі.
    Потрібно зняти торпедо і корпус пічки. Розібрати, зняти заслонки, почистити від старої оббивки і проклеїти. Якщо будуть питання, пиши все розкажу. Якщо є теплий гараж і пиво, можу і допомогти :)

13. ketch

ketch Active Member

Audi A4 B7 Avant 2.0TDI
    Volkswagen Vento 1.8 - був
    Клубна карта:
    000083
    Останнє редагування: 27 лис 2013
  14. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    А ось з відси будь-ласка детальніше.

15. ketch

ketch Active Member

Audi A4 B7 Avant 2.0TDI
    Клубна карта:
    000083
    Дивися ссилку

16. ketch

ketch Active Member

Audi A4 B7 Avant 2.0TDI
    Клубна карта:
    000083
  17. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Знаючи як в мене знімалась та передня кришка (зразу на пенеллю керування пічкою), яб ніколе не зголосився знімати пічку без зняття торпеди, враховуючи що її знімати не так і важко. Але інфа все рівно корисна.

18. ketch

ketch Active Member

Audi A4 B7 Avant 2.0TDI
    Клубна карта:
    000083
    Якщо питання тільки в заслонці - не тре знімати пічку повністю. Не тре знімати панель керування навіть. Знімаєш бардачок і воздуховід від електродвигуна пічки до розподільника потоків повітря - коробка де якраз знаходиться заслонка.
    Вже з цього місця видно заслонку. отут якраз найтяжчий момент - витягнути заслонку з цієї коробки.
    Так як заслонка з металу який гнеться легко, то, чуть-чуть, прогнувши її витягаємо з коробки, проклеюємо і вставляємо назад і вирівнюємо.
    Вся процедура зайняла в мене десь годин 5 і це був мій перший ремонт моєї венти. Зараз думаю зробив би це за години 3 ).

19. ketch

ketch Active Member

Audi A4 B7 Avant 2.0TDI
    Клубна карта:
    000083
    Цікаво, що перед тим мені діагностували несправний радіатор пічки і хотіли за роботу по заміні тільки 100 у.о.
    Я проклеїв - в машині теплота до тепер. Вже майже два роки минуло.

20. ketch

ketch Active Member

Audi A4 B7 Avant 2.0TDI
    Клубна карта:
    000083
    Вирізка на підтвердження:

Не подскажите где находится заслонка которую нужно проклеить что б в салон тёплый воздух дул? Это не она?

Она самая! Причем я ее вынимал не разбирая дальше момента запечатленного на фото. Нужно открутить саморез с головкой на 7 который удерживает рычажок тросика этой заслонки (в нижней ее части) вытащить вниз нижний держатель заслонки, освободив тем самым нижнюю точку крепления, затем немного изгибал нижний угол заслонки на себя и проталкивал низ заслонки внутрь, как бы поворачивая ее, так чтобы высвободить верхнюю точку крепления. Немного вандально, но зато 1. ничего не сломалось (назад после оклейки встала по тому же принципу и выгнулась на место без последствий) 2. не надо разбирать ничего кроме снятия шахты вентилятора печки (а это 3 гайки и 3 зажима) 3. Есть возможность восстановить 2 заслонки из трех (1я-заслонка сразу после вентилятора в шахте которая перекрывает воздух в салон и 2я - собственно горячий холодный воздух) ВОТ!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)