погано заводиться автомобіль

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Bod9, 25 вер 2012.

1. Bod9

Bod9 Active Member

Golf 2
    Привіт! Можливо Ви мені щось порадете! погано заводиться автомобіль, ну зранку ніби все чьотко заводиться! проїдусь до роботи, авто постоїть декілька годин і все, більше не заводиться! Треба прочистити свічки, бо дуже чорніють, виходить з вихлупу чорний димок і бензи бере не мало 9-10л по місту на 1,6. Їздив до майстра по карбу (Андрій), робить мені вже 3 раз, а толку мало!

2. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Швидше за все збите запалення.

3. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Виникає питання --- чому робить третій раз? і скільки ще разів буде робити?
    Можливо треба майстра поміняти або ж до фахівця звернутись, бо причин може бути багато. І взагалі, я не думаю, що за діагностику чи за пораду "двойки" візьмуть більше ніж 20-точку.

4. dfs

dfs Active Member

vw/jetta2/RF
    Перевірь мембрану економайзера.

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Карбуратор переливає - тре регулювати, або машина постійно їздить в режимі холодного пуску

6. Bod9

Bod9 Active Member

Golf 2

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    приєднаюсь до теми щоб не плодити іншої.
    з настанням холодів нижче +5 виникла така проблема
    вмикаєш запалювання, маслаєш стартером 3-4сек - він жваво крутить мотор але не заводиться. на 2-3 раз заводиться, особливо якщо педальку газу нажати притому з пів-оберта.

в суботу матиму час підключити комп і подивитись, але так в кого які думки - перелиті свічки, датчик температури(хоча мінявся півроку тому на оригінал) чи ще що?

8. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ставлю на погано виставлений кут запалювання і самі свічки.

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    кут запалювання по компу в нормі, та й виставлявся по мітках і на всякий випадок перевірявся стробом. ну а фігові свічі то варіант, давно вже не міняв.

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    як викрутивши свічку то зрозуміти?

11. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Так - глянь в інеті як має виглядати свічка у справно працюючому запалюванні - є купа статей і фоток.

12. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    не хочу нікого осуджувати , але теж їздив до Андрія , причому не раз навіть , поміняв в нього пів карбюратора а машина брала і брала , можливо справді запалення збилося то як правило своє дає , крім того порадив би поміняти фільтра повітряні і бензинові, свічки радив би поміняти після оцінки експерта , можу порадити майстра до якого почав їздити після Андрія
    0672730495 того дядька Степан звати , думаю чорний дим він точно усунить , але перед тим як їхати фільтра поміняй в будьякому вигляді , бо з брудними фільтрами важко знайти істинну поломки

13. yoursen

yoursen Active Member

-
    Клубна карта:
    000104
    Може бути датчик температури охолоджуючої рідини. Ідентична ситуація була минулого року. Ціна питання 40грн

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)