Привіт всім.Скажіть будласка.У мене зламавя дачік хола (дали буде ДХ) я розібрав зробів еле у магазині купив пристрій для доїзду(Двіжение без дачика хола називається) ну на всяк випадок як кажеться.через 2 дни ДХ знову зламався я підключив прістрій машина почала заводитись мов сів акумулятор.я зробав ДХ було все добте потім він знову зламався я проїхав 70 км. на цьому прістрої і зробив ДХ но машина так і вже не стала заводитись як належне.Акомулятор заряджав в чому причина?
полюбому так поремонтував[/QUOTE] проблема не в дачику.Просто стартер немає сили крутнути двигун мов акамулятор підсів.
Привіт. Може бути 2 причини: 1. Втулки стартера. Для початку треба її змазати густою змазкою (салідол, літол ітд), знявши стартер та змазавши отвір, куди входить його шток. 2. Поганий контакт у ланці стартер-акумулятор. Зачисть плюсові дроти які йдуть з акумулятора на стартер а також перевір масу двигуна, при потребі кинь ще один дріт з кузова на двигун.
Може бути і 3тя причина: настільки раннє запалювання, що двигун підклинює при заводці. Дивитись кут запалювання, вернути трамблер на місце якщо крутив. Поломка ДХ яка була? механічна? згорів? Причину треба шукати. Що стосується акума, то поміряти тестером що він має і що є на стартері в момент заводки по-моєму не важко зовсім.
проблема була механічна.Коли я її виправив погано зібрав трамблер і мені порвало дроти які виходять з дачика.Я їх подопаював склав як положено зараз працює.