Погано заводиться автомобіль

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Btcclab, 19 лип 2009.

1. Btcclab

Btcclab Початківець

Golf 2
    Привіт всім.Скажіть будласка.У мене зламавя дачік хола (дали буде ДХ) я розібрав зробів еле у магазині купив пристрій для доїзду(Двіжение без дачика хола називається) ну на всяк випадок як кажеться.через 2 дни ДХ знову зламався я підключив прістрій машина почала заводитись мов сів акумулятор.я зробав ДХ було все добте потім він знову зламався я проїхав 70 км. на цьому прістрої і зробив ДХ но машина так і вже не стала заводитись як належне.Акомулятор заряджав в чому причина?

2. Btcclab

Btcclab Початківець

Golf 2
    Автомобіль Гольф 2 двигун 1.3

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    такий датчик може купив

так може поремонтував.

полюбому так поремонтував

4. Btcclab

Btcclab Початківець

Golf 2
    Стартер ніби немає сили крутити.враженя що акамулятор майже повністю розряджений.

5. Btcclab

Btcclab Початківець

Golf 2
    полюбому так поремонтував[/QUOTE]

проблема не в дачику.Просто стартер немає сили крутнути двигун мов акамулятор підсів.

6. Btcclab

Btcclab Початківець

Golf 2
    А ото двіженіє бєз дачіка то можє авто тре пхати??[/QUOTE]

пхати нетре заводиться сама алу дуже туго

7. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Привіт. Може бути 2 причини:

1. Втулки стартера. Для початку треба її змазати густою змазкою (салідол, літол ітд), знявши стартер та змазавши отвір, куди входить його шток.
    2. Поганий контакт у ланці стартер-акумулятор. Зачисть плюсові дроти які йдуть з акумулятора на стартер а також перевір масу двигуна, при потребі кинь ще один дріт з кузова на двигун.

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Може бути і 3тя причина: настільки раннє запалювання, що двигун підклинює при заводці. Дивитись кут запалювання, вернути трамблер на місце якщо крутив. Поломка ДХ яка була? механічна? згорів? Причину треба шукати.
    Що стосується акума, то поміряти тестером що він має і що є на стартері в момент заводки по-моєму не важко зовсім.

10. Btcclab

Btcclab Початківець

Golf 2
    треба перевірити.

11. Btcclab

Btcclab Початківець

Golf 2
    проблема була механічна.Коли я її виправив погано зібрав трамблер і мені порвало дроти які виходять з дачика.Я їх подопаював склав як положено зараз працює.

12. Btcclab

Btcclab Початківець

Golf 2

13. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    поїдь хай тобі виставлять кут початковий стробом і не калхозь

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)