Поїздка до Ашану

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Mimino, 9 гру 2012.

1. Mimino

Mimino Початківець

B5
    Mondeo3
    Клубна карта:
    000064
    Сьогодні поїхав на закупи до Ашану. Було б все добре якби запаркувався на парковці на дворі, але ні... потягнуло мене на підземний паркінг під Ашан. Покружлявши хвилин 15, вже думав їхати звідси, і при виїзді запаркував на паркомісці при виїзді. Приблизно через 30 хв. виїджаю з парковки, проїзджаю 50м, відчуваю що авто тягне в праву сторону. Після зупинки і огляду, виясняєтьтся що вмене порізане переднє праве колесо. Бічний поріз шини приблизно 2-2.5 см. вхідний отвір нагадує поріз ножем (Шини нові). Незнаю, передким завинив, нікого не підрізав, чуже місце не зайняв .
    От така історія Будьте уважні залишаючи авто без нагляду ОСОБЛИВО В АШАНІ.
    P.S. Де можна залатати бічний поріз шини Якісно і Недорго??? ))

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Коли розрізав по корду гуму собі, то запаяли тіки на тролейбусній. Прямо біля в"їзду в тролейбусне депо.
    А так то співчуваю. Сьогодні там ажіотаж був дикий... Нема де поставити машину взагалі. Ще й корок на виїзді. Всі шліфують на світлофорі.
    Могли б "ашанівці" і колоти лід там і посипати нормально чимось.

3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Якщо не перед ким не завинив, то більше всього схоже на "тєму барсеточніків". Ніхто не крутився біля машини коли ти міняв запаску?

4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    всі, це одна аудюха ?

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Як ти думаєш, чо ти в заторі стояв??

6. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
    Добре латають бокові порізи на Кульпарківській поворот на Садову, працюють цілодобово.

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Латати бокові порізи - небезпечно для життя. І це не жарт, на жаль (((
    На солідних вулканізаторах не повинні взагалі прийняти до ремонту такий поріз. Треба міняти гуму. Співчуваю.

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    А відеоспостереження там немає? А дядьки у формі ходять їх треба було притягнути. Хіба ця парковка не охороняється? Оце так... Мої співчуття. Також чув, що бокові порізи - це погано, але може залежно наскільки великий, під яким градусом і як залатають?

9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    мої співчуття, але явна робота борсетчиків, стосовно гуми безпечно латаються бокові порізи до 6 мм решту небезпечно для життя, оскільки по-перше при більших порізах вже сіточку металеву або скловолокнисту так просто не впаяєш,а якщо заклеють за 50 або 100 гнр то це латка для вантажних коліс по-друге ти не зможеш забезпечити їй потрібного тиску а по-третє легкова гума мякша і така латка швидше відпаде ,або вистрелить, а уяви що ти в цей момент на ожеледиці ....... задумайся чи ця шкіра вартує для тебе виправики

10. Mimino

Mimino Початківець

B5
    Mondeo3
    Клубна карта:
    000064
    Поки міняв колесо, в салоні була дружина. Я нікого не бачив, але вона каже що підїхала одна машина, трохи постояла і поїхала.
    На рахунок ремонту. На вулиці Джорджа Вашингтона є шиномонтаж, там сказали що поріз ще такого розміру що заклеїться якимись спец. латками.

11. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    ну пробуй але обовязково стай його назад ! ! !

12. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    бокові порізи непогано латають на вулиці винниця. там навіть не латка, а навалюють резину.

13. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    100% Повезло що дружина в салоні а то б поріз фігньою показався.
    Я як останній абориген попався на таке. Був на Волиняньці. В голову не могло прийти що до моєї машини може такий інтерес бути. Подзвонили по візитці в барсетці, 900грн і мозги морочили. То ти прийди то відморозка місцевого знайди і його пришли.:diablo:
    Не знаю чи співчувати чи тішитися за тебе.

14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Не хочу видатися розумним, але реально попахує барсеточниками.
    Ти мав якусь торбу коли йшов в магазин?
    Так просто не ріжуть. Мені в Ланосі біля магазину 15 дир наробили із за сумки яку я мав з собою, то я втикнув в чому річ і їхав до шиномонтажа кілометр на пробитій шині принципово, що і радив би усім!
    Не латай ти ту шнягу, життя вартує надто більше, вклади гроші на 2 нових шини! А одну добру лиши на запаску.

• Подобається Подобається x 1
  15. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Теж думаю, що не варто таке латати, дуже небезпечно, але все ж якщо надумаєш, то порада, для більшої безпеки вставити камеру в скат, якщо навіть латка і пустить то камера буде тримати і звісно таке колесо на задню вісь, так буде безпечніше.

16. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Кажуть, що на камері більше 90 км/год не можна їздити. Але чи то правда, не знаю.
    То що, немає відеокамер в Ашані?

Останнє редагування: 11 гру 2012
  17. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а колись в еру камерних шин, по твоєму як їздили? в мене коли задня шина травила повітря через мікротріщини, прийшлось кидати камеру всередину, щоб сезон доїздити і нічо, навіть 160км\год їхала і не грілась більше ніж інші шини

18. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Мені сказали, я передав, що чув. І дописав, не знаю, чи то правда. Але зайвий раз застерегти можна. Колись і колеса наварні ставили. Але чи 160 км/год їздили на них, щось того не пам'ятаю.

19. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    так але в інструкціях до авто де штатними були камерні колеса не було вказано жодних обмежень щодо дозволеної швидкості

20. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Колись їздили тільки на камерних колесах, я древній і це добре пам*ятаю. Безкамерок просто не було. Зима/літо також не існувало. Були всесезонки котрі годилися більше на літо і "сніжинка", яка йшла з великим протектором і ставилася тільки назад на зиму та лід.
    Навіть Жигулями як в КІТа ми шпарили 160 км/год.
    Латали камери і шини, але прорізи не латали це я добре пам*ятаю, хоча на колеса, щоб купити черга стояла в магазині на пів року/рік.
    Чого поставивши камеру колесо має грітися? Хтось пояснить це зі сторони фізики?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)