В суботу в мене сталася трагедія. Завів машину, і побачив що стрілка, яка показує рівень бензини в баку лежить. Я на заправку, залив 30 літрів, а вона не піднімається. Поїхав на Бош сервіс, робили діагностику проводки і бензонасосу, майстер сказав що сам незнає що. Сказав потрібно знімати панель приборів і дивитмсь туди, потім може проводка, але на то треба час якого в нього цілий тиждень немає а робота в нього коштує 50 грн за 1 годину, приблизно знімати і ставити панель, дивитись на проводку та всяке таке потрібно 4-5 годин і нарахував мені 250грн. І ось я так вже їжджу з суботи вираховуючя по 10 літрів бензини на 100 км. Може в когось була така проблема, чи хтось знає де можна зремонтувати мою поломку буду дуже вдячний.
Відповідь: Показник рівня бензину Та чого ж не було... всяко бувало. Взагалі з показниками я так дивлюсь у ВАГа не зрослось. Коротше лови тему. Джерело Додано через 4 хвилини ІМХО: в тебе можливо й не це. Дуже схоже на смерть контакта в панелі приладів.Єдина порада - тестер в руки і вперед.
Відповідь: Показник рівня бензину У мене таке було в гольфі. Пропало після того як відкрутили кришку бака ту шо на дні багажника, витягли бензонасос і запхали назад. Очевидно були трабли з контактом датчика.
Відповідь: Показник рівня бензину Я також склоняюсь до цієї думки, бо щось електрика почала барахлити, то в магнітофоні запобіжник згорів, зараз ще якийсь нетакий сигнал коли невимикаєш габарити і виймаєш ключ з запалювання. Треба срочно до електрика, сам мабуть не зроблю. Доречі в мене реставрований бензонасос, чи то може вплинути на мою поломку?
Відповідь: Показник рівня бензину В мого Пасата та ж проблема тільки легша... розказую рівень бензини не показує більше 35 літрів на панелі приладів скільки б понад 35 літрів ти б не заправляв. Але знаю наступне: 1. перевір запобіжники УСІ. 2. Зніми панель і прозвони всі контакти (я цього не вмію робити мені друзі таке робили і пропаяли панель приладів бо був розрив). 3. перевір контакти до панелі приладів. 4. Перевір контакт в багажнику де бензонасос під*єднаний до реостата який показує рівень бензину. 5. Може поплавок вклинив і не рухає реостат. більше вже не знаю що сказати.
Відповідь: Показник рівня бензину В мене тоже була така ситуація, як в тебе Kinder з показами максимального рівня бензину. Це виставляється. На корпусі бензонасоса, який є разом з датчиком рівня палива, з того боку де рухається поплавок, там де є контакти датчика рівня палива - є дві стрілки - вони повинні співпадати. В мене вони не співпадали. Я підрегулював - допомогло.
Відповідь: Показник рівня бензину Спочатку: -перевір запобіжник -викрути з бензобака насос з поплавком вказівника рівня бєнзи, подивись чи він нормально рухається і чи не перетерті доріжки, з якими він контачить, перевір проводку від нього до фішки. потім -прозвони провід від фішки вказівника (в багажнику) до приборки Якшо не поможе-знімай приборку (підстав іншу робочу зі шроту, шоб знати шо точно в ній справа) і звони контакти-доріжки до самого показометра. В приборці є один опір (чи якась друга фігня), коли він летить, неправильно показує рівень бєнзи, температуру двигуна і ше там шось. Та фігня міняється окремо, але якшо в тебе тіки бєнзу не показує, то напевно не воно.
Відповідь: Показник рівня бензину в мене коли ти все начиння витягуєш на панелі все паше чітко, а запихаєш десь клинить... впирається поплавок...
Показник вище червоної мітки не виходив. Розібрав датчик в бензонасосі, зібрав і поставив на місце, тепер показник на панелькі плаває в залежності від настрою і куту підйому/спуску. Як його заспокоїти?
можливо поламалась доріжка на платі від вібрації або відійшли контакти транзистора, лікується пропайкою як з датчиком температури, зазвичай якщо це транзистор, то і покази температури глючать
В мене таке було коли майстри не защолкнули колбу бензонасоса в бензобаці і насос разом з датчиком плавали вільно по баку.