скільки на сьогоднішній день коштує фарбування переднього бампера (підбір фарби, сама фарба, всі матеріали, робота)? і якщо можете порадьте нормальних майстрів
ахахах, зараз почну з тобою, Олеже, холівар тут розкажи свій прайс детальніше. як покраска бампера може коштувати 1200 грн ? (не беремо до прикладу фарби хаміліони і те де)
а ти не подумав, що бампера є різних розмірів на різної складності форми??? і дехто любить в 2-а шари малювати - відповідно від цього і ціна вгору... до теми, мені як рихтували авто то на г-2 пофарбування бампера 60уо + моя фарба (грунтовка майстра, так як там іде спеціальна для пластмаси)
Жорік, ну скажи мені, як розумна людина, яка різниця від форми ? всерівно з пульвера задувати. у мене на всю машину 100 баків матеріали були. фарба, розчинник, шкурки і все дріботиння. тож, маємо ше зверху 400 грн за роботу. Ладно, холівар не получився. коже д**че, як він хоче і заробляє відповідно. тож не втручатимусь.
А скільки мама тоді заплатила за ремонт переднього бампера до Джетти з пофарбуванням? Ціна тоді була також "космос"
Жарік набери в гуглі слово бампер і подивись тонни зображень, які ти отримаєш.... різні форми - і чим складніша форма - тим важче вимарафетити
якшо не зраджує пам'ять, то сто баків. Вибач, матиму на увазі. Колись Шега називав "Шаггі", як же його це курвить всерівно мені невтямки, яка різниця від форми.. Бампер на гольф мк3 не такий вже й крутий.. ладно, малюйте як хочете. у мене знач застаріла інфа. завджди знав, що один елемент коштує 50 баків. останній раз, як друг втовк машину, то йому знайли майстра за 70 баків один елемент (крило і бампер 70+70)
chokolapka, відпишись будь ласка коли пофарбуєш бампер. чисто з цікавості. а краще збацай фотозвіт дякую
та я вот думаю чи вартує воно взагалі того ... машина в мене чорна, тому напевне простіше поміняти бампер на чорний, непофарбований (в мене стоїть не рідний, від мексиканця, тому вже давно хотів його поміняти)
[OFF] завжди вважав мексиканську зборку блатнішою.. особливішою чи шо.. у моїй сім'ї була Бора, мексиканської зборки, але здається була луплена, бо бампера були не рідні (там повторювачі мали бути) і молдінги мальовані в кузов. - то я вважав, шо це нє очєнь, шо з повторювачами був би стайл і те де. але то ІМХО, ти дивись шо тобі актуальніше [/OFF]
та весь автомобіль німець, а бампер хтось присобачив від мексиканця ... по-перше мене якраз бісить той повторювач повороту і я його вже задув в колір бампера ) , а по-друге він по розмірах не дуже підходить, ширший + gti губа не вставляється і туманки в мене від німця ... одним словом вибір очевидний
Здається, що не фарбовані бампера матові... у такому разі матимеш один бампер в глянці, а інший в маті
Від форми не залежить. Залежить від величини і від того наскільки потрісканий. Не буває цілого бампера як його зняти. Чим більше тріщин тим більше пайки. виключення бампери від жигуля -вони металічні)))))))
ну та, я свій не малював, а рихтував дерев'янним молотком ось і я про це ! за це зараз не говоримо. ну шо бампери настільки відрізняються ? нааастільки ?