покраска бампера

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем AndriyKo, 13 чер 2012.

1. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    вот на днях зібрався красити бампера!))) порадьте як краще!))) чи красити в два кольори чи в один (чорний)
    машина чорного кльору!))

2. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    В мене машина зелена, красив в два кольори, дивиться краще ніж просто чорний. В знайомого є Г3 також чорного кольору, бампери повністю чорні виглядає непогано.

3. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    побавився з фотошопоп.... всетаки рішив повністю чорний!)) якось то воно краще ніж в два кольори!
    ще доберуся до салону відразу! ато після хімчистки провисла криша, і хочу шумку кинути на дно!))

4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    пошкурити і обезжирити не забуть

5. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    а взагалі то варто давати шумку на дно???? чи краще залити дно антикором???
    бо вот щойно був на підйомнику, потрібно трошки поварити, має дві дирки((((((

6. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    обовязково повари дно.
    далі оброби зі сторони "вулиці" баранеком або аналогічною приблудою для антикору.
    зі середини оброби мастикою на основі бітума і поверх того всього діла клей вібро і шумку.

по бамперу - віддай майстрам, не порти хорошу річ, бо має бути спецгрунт для пластмаси

7. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    розібрав я салон, добрався до днища! чесно кажучи я думав, що буде трошки кращий стан має троха ржавчини, троха гнилого.... і пару вм"ятин. Таке враження шо попередня власниця пробувала виїхати на "Піп_Іван".... з понеділка буду то усе рівляти та варити...

також перетягую потолок, здер стару обшивку. чим тепер відтерти (відмити) той клей, що залишився від старої обшивки???

Останнє редагування: 19 чер 2012
  8. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Саме це саме роблю зі своїм авто.
    Дах вже перетягнули на сервісі.
    Той гнилий паралон шкуриться наждачкою. Потім шпаклюєш, а якщо є тріщини - підклеюєш скловолокно на епоксидку.

9. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    в мене того гнилого паралону небагало. майже все в клею.... наждачка вобше ніц не помагає! вчора 3 години то дер... майже половину відчистив! чистив то 647 розчинником!

а скільки теке діло коштує на сервісі?)

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Стільки скільки БУ потолок на шроті. Не парся, це того не вартує. Бери БУ

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Мабуть вже ту рідну стелю хтось клеїв якоюсь епоксидкою, бо в оригіналі як в мене паролон зігнив і матерію легко віддерли без усіляких труднощів. Потім стелю зашкурили, підклеїли тріщини скловолокном на епоксидці, потім пошпаклювали, ще раз начисто пошкурили і наклеїли нову матерію.
    Я знаю, що можна було купити на шроті вживаний, але мій на машині виглядав дуже пристойно поки за 2 роки різко все почало відставати (після зими) таке саме можна придбати на шроті, в тих роках стеля вже нікудишня і з дня на день може відставати тканина.
    Особисто я наважився заплатити 600 грн за весь сервіс переклейки з люком включаючи. Маю тепер врезерві ще 10 років, а скільки ти матимеш часу зі шроту не відомо. А так свіжий і чистий!!!

12. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    нарешті то доробив я свою машинку:yahoo:
    поварив дно, пороги, обробив усе анткором,поклеяв шумку.
    поставив на передній бампер рідну GT губу (машина контретно поміняла вигляд)
    бампера, погори, молдінги....усе покрасив в чорний колір...
    відмив всю пластмасу в салоні і переклеяв потолок.
    машинка виглядає просто бомбезно......

П.С. кого цікавлять деталі, питайте.

13. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    букви - то є супер, але покажи фото :)

14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Де робив? Як оцінювалися роботи в грошах?

15. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    робив з другом, так шо винесло мене тільки в вартість матеріалів.
    усе разом - поварити, пошпаклювати, погрунтувати, покрасити, залити антикором, перетяжка потолка, шумка................ приблизно винесло в 450-550грн

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    :nea: чьота я не поняв... Що і як ти шумив якщо в цей бюджет ще влізла потолочна тканина фарба і антикор.

17. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    купував шумку в епіцентрі. але не в автомобільному відділі, а в будівельному. там аналогічно такаж шумка як в автовідділі. і набагато дишевше. причому її там від вибору до кольору)))) трошки грубшу(12мм) брав на саме дно. а на бока бока брав 5мм, самоклеющаяся.

18. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    я тебе трошки розчарую - вона ніграма не така сама.
    якщо ти трошки тим цікавився - то мав би знати, що така штука має характристики шумовідбивання (якщо ми говоримо про шумоізоляційні матеріали).
    в будівельних матеріалах воно має дуже низькі показники.
    напр 5мм авто це не те саме, що 5мм буд..... маю на увазі, якщо брати 5мм автошумку- то щоб добитись аналогічного ефекту від будівельної - то її товщина має бути не менше 20, а то і 25мм

ціни не просто так виставляють за матеріал...

19. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    по плотності вона така сама як і автомобільна, на ощуп також
    є різні види будівельної шумки! якшо ти говориш про пінофол, то може воно так і є, що потрібно 25мм. бо він не є плотним.
    я брав іншу, плотнішу (чорного кольору, (також є багато видів того)).

може я і не правий, але для чого платити купу грошей за оде і теж, якшо можна купити те саме за значно меншою ціною.
    короч кажучи ефектом від зробленого я задоволений в салоні стало значно тихіше

Останнє редагування: 3 лип 2012
  20. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    не буду з тобою сперечатись, бо що би я не написав - кожен залишиться при своїй думці....
    я не пишу тут просто так - багато чого перечитав і перемацав, перед тим як робив собі вібро і шумку...

для тебе - звичайно що тихіше в машині буде, але всеодно не той ефект, якби ти це зробив відповідним матеріалом

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)