Десь ближче до літа планую в своєму особняку поміняти покриття даху, тобто постелити металочерепицю. Може в кого є порядні майстри, спеціалісти по дахах(№тел бригади). Знаю, що робота недешева, тому небуду писати недорого, головне якість і професіоналізм. Дах зараз покритий алюмінієвим шифером. звертаюся зараз, бо такого роду майстри влітку будуть зайняті і буде певна черга Трошки почав гуглити, так що не пропонуйте пошукову систему. Велике прохання не флудити!!!
Є один молодий хлопака, робив нам дашок над входом в будинок, толковий, взяв по цінах трохи нижче ринкових (казав зараз беруть десь 70-75 грн за 1 м. кв. даху) Не знаю чи є в нього бригада, але з 1 помічником таке вже можна робити. Не знаю чи до літа він не виїде кудись на роботу. як зацікавить - кину телефон в пиват.
Я фізично робити нічого нехочу! Хочу наняти бригаду щоб зробили якомога швидше(при погоді) і якісно. Треба зняти стару бляху, попідбивати дошки і постелити металочерепицю по всій технології(плівка, утеплення) і поставити одне або два вікна. Я так розумію, що прийде головний, все переміряє і зробить калькуляцію, а потім привезе матеріал і до роботи.