Покриття даху металочерепицею

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ROS, 20 бер 2013.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Десь ближче до літа планую в своєму особняку поміняти покриття даху, тобто постелити металочерепицю. :bye2:
    Може в кого є порядні майстри, спеціалісти по дахах(№тел бригади). Знаю, що робота недешева, тому небуду писати недорого, головне якість і професіоналізм.
    Дах зараз покритий алюмінієвим шифером. звертаюся зараз, бо такого роду майстри влітку будуть зайняті і буде певна черга
    Трошки почав гуглити, так що не пропонуйте пошукову систему.
    Велике прохання не флудити!!!

2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Є один молодий хлопака, робив нам дашок над входом в будинок, толковий, взяв по цінах трохи нижче ринкових (казав зараз беруть десь 70-75 грн за 1 м. кв. даху) Не знаю чи є в нього бригада, але з 1 помічником таке вже можна робити. Не знаю чи до літа він не виїде кудись на роботу. як зацікавить - кину телефон в пиват.

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я фізично робити нічого нехочу!
    Хочу наняти бригаду щоб зробили якомога швидше(при погоді) і якісно. Треба зняти стару бляху, попідбивати дошки і постелити металочерепицю по всій технології(плівка, утеплення) і поставити одне або два вікна.
    Я так розумію, що прийде головний, все переміряє і зробить калькуляцію, а потім привезе матеріал і до роботи.

4. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    097 798 798 3,матимеш і калькуляцію,і розрахунки,і варіанти

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)