підкажіть магазини у Львові які продають недорого аккумулятори.? і якщо були у вас гарантійні випадки у яких магазинах їх розглядали на корись покупця. шукаю собі аккумулятор 63ah 64ah 65ah 66Ah щось з такого!
Я коли купляв акум то самий дешевий найшов на автобазарі на Зеленій. В 2му ряді, вкінці справа помоєму. Брав домінатор... На шось краще не вистачало бюджету, та й на домінатор 3 роки гарантії. Ну вже пів року, політ нормальний... Про гарантійні випадки чув шо в 90% випадках, міняють акуми, або виплачують скікись там грошей...
я недавно собі шукав акумулятор перерив всі теми що тут є.і як виявилося дешевшого місця і з більшим вибором не знайшовяк на базарі на Зеленій в 2 ряді зправа як вже говорилося там така жіночка приємна продає . я собі шукав MOLL але не знайшов свіжого моля кажуть їх вже в Україну не завозять. Думав брати дешевий українського виробництва,але на досвіді своїх знайомих передумав 1-1,5 роки більше не витримували та ще й по гарантії там нічо не віддать кажуть погано експлуатували..мол не наша вина Взяв собі Bosh Silver ціна підійшла та й відгуки кращі....