машина гольф 4 1999р 1,4 16В поламалась коробка передач. машина взагалі не їде, затягнув її до знайомого ходовщика бо подумав шо то піввісь обірвала, але він подивився, спустив масло з КП і сказав шо там шестєрьонки на дні валяються. Маркіровка DUW. хочів замовити з б\у з польщі або знайти в нас на шроті, але найдешевше привезена буде коштувати 550уе, тоді думаю може зремонтувати. але знаю шо вона вже була варена і до того. є у Львові "Кулібіни" які зроблять стару ліпше б\у, ато з польщі 550 у.е буде коштувати тільки КП, а в мене куліса розбита, щеплення підгорівше, а кпп взагалі *опа. може хтось підкаже хто якісно то діло може зробити???
Я говорив тобі що буде недешево з польщі.... З/ч до цієї коробки теж не дешеві. Єдине що невідомо які треба. Можу запропонувати такий варіант.. знімаєм коробку розбираєм і оцінюєм що не в порядку. Потім приймаєш рішення чи ремонтувати чи везти б/у. Все одно треба КПП знімати так чи інакше. Маєм пару КПП з гольфів і ауді на розборці може якісь з/ч і співпадуть.
При включенні 1-ої передачі, 1 раз на 100 раз стається так, як при невижатому щепленні, тобто хруст. Що це може бути, чи може потрібно підтягнути трос щеплення? Гольф 2, 1,3, 4-х ступка.