Помагайте с ремонтом Коррадо

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем valeron, 1 чер 2008.

1. valeron

valeron Active Member

vw соrrado 1.8 PG Supercharger SC14
    Значит хочу поменять замок зажигания:
    1. С какой модели подходит.
    2. Как снять обойму со шлицами.
    3. Какой семник для етого надо.

Тросик ручника:
    1. С какой модели.

Вакуум центрально замка.
    1. С какой модели.
    2. Как проверить ету коробку что в багажнике (вакуум).
    3. Рядом с вакуумом есть есче какойто електро замок, что за фигня.

В салоне воняет бензином?
    Что делать.

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Помагайте с ремонтом Коррадо

Щодо запчастин раджу зареєструватися на веб-магазині www.exist.ru , тоді шукаєш по каталогу потрібну запчастину і зразу зможеш подивитися на які моделі вона ставилася. Ну і крім того будеш зразу знати орієнтовні ціни від різних виробників і навіть код маркування. Дуже зручно.

Якщо запчастина ставилася тільки на коррадо, тоді попадеш в гроші, бо її виробляє тільки ВАГ, а оригінальні зч дуже дорогі. А якшо вона йшла наприклад на гольфи-пасати чи ше всякі сеати, то є польські, іспанські чи італійські виробники, у яких воно в рази дешевше

• Подобається Подобається x 1
  3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

1 - Проверь есть ли резина (уплотнитель) под капотом которая отделяет моторный отсек от отсека с салонным воздухозаборником и двигателем дворников. Хорошо ли резинка прилягает к капоту
    2 - Проверь выпускной тракт - нет ли дыр в глушаке резонаторе катализаторе и в кузове

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Проблеми з вентиляцієюбаку. Дивись чи щільно прилягає кришка, під якою стоїть БН, в багажнику. Ше перевірити треба адсорбер (стоїть під капотом, внизу біля переднього крила, незнаю на корі справа чи зліва) і його клапан. Попробуй відкрутити після поїздки заливну пробку бака, якшо почуєш конкретне шипіння, то однозначно проблеми з вент. бака.
    Щодо замка запалювання з корпусом, майже впевнений шо підходить від Г3, коштує в районі 30 баків на шроті. Міняється: ключ головка на 24, знімаєш руль, фігурною викруткою відкручуєш підрульові переключателі, потім збиваєш молотком шайбу, яка фіксує пружину (купивши перед цим нову), потім знімаєш пружину, втулку і відкручуєш шестиграником корпус замка, знімаєш фішку з замка і витягуєш корпус з замком і підшипником на себе (це все для 3 гольфа, думаю пригодиться).

5. Хат

Хат Active Member

VW Corrado G60

[]
    Трос мона пробовать колхозить с Г-2 . Только нада самый длинный с ГТИ. У меня есть трос один б.у.. А какой нада? правый или левый??

Вакуум есть у меня тож. Проверяется методом установки на его место другого))))))))

6. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990

В мене смерділо бензином коли лямда-зонд глючив і комп давав не правильний результат скільки бензи вливати, в результаті переливав. Скільки в теде бензи бере ? якщо більше як 14 літр значить дійсно може переливає.

7. valeron

valeron Active Member

А что нету ни каких семников чтоб снять шайбу со шлицами, я так понял что по ней надо валить молотком пока не слезет и потом ставить новую.

Додано через 2 хвилини
    А как проверить вакуум, и что ето возле него рядом стоит вроде центрального замка??

Додано через 4 хвилини
    Есче Вопрос где можно купить книгу по коррадо в Киеве, или где скачать в интернете, может ктото знает???

8. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

на Перова питав? або на Петрівці можуть бути електронні.

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

можна зняти молотком і викруткою акуратно, без фанатизму, і потім можна її буде поставити назад. В мене виходило, запасну мати на всякий випадок. Валити молотком не треба, все чітко і без фанатизмук знімається.
    Як варіант: підставити знизу рожковий ключ потрібного діаметру і легким постукуванням зі всіх сторін рівномірно зняти шайбу, але вона вивернеться в другу сторону. Якшо не трсіне-підрівняти і поставити назад.

10. valeron

valeron Active Member

Незнаю может мы о разных шайбах говорим, как она может вывернутся в другую сторону. Я говорю про ту шайбу у которой шлицы с двух сторон и ее толщина гдето 0,5 см, на внешние шлицы шайбы одевается руль.
    Все ето надо сделать чтоб снять замок зажигания.

Додано через 1 хвилину
    На Перова сказали что книг про кору в глаза не видели и что мол их вообще на русском языке нет.

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Я казав про шайбу, яка тримає пружину з втулкою, під якою стоїть верхній підшипник рульової колонки в корпусі з замком запалювання, тобі її теж знімати доведеться. Ти кажеш про перехідник під широкий шліц, його також треба вибивати на себе (наприклад через дерев*яний брусок), або повністю відкручувати від карданчика і знімати всю рульову колонку. Май на увазі, шо стукати по ньому зверху не можна, рульова колонка може скластись від удару, і треба буде іншу.

12. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

1. Заглядаєш в багажнік, біля запаски, там де кришка бензонасосу - чи там не чути бензини. Якщо так - зняти і перевірити хомути там при працюючій машині.

2. Перевірка хомутів на шлангах оборотки і подачі бензи.

3. Перестав вогнегасник поближче в салоні до себе. Це не жарт.

Дуже класний ресурс - forums.corrado.su
    Зареєструйся там, дуже багато корисної інфи. Тільки перечитай ФАК перед задаванням питань, бо вони там обуруються і ігнорують, якщо прості питання задавати.

13. valeron

valeron Active Member

Я значит снял крышку железную круглую в багажнике. шланги вроде нормально.
    Мне сказали что надо открутить крышку к которой прекручены шланги и там посмотреть резинку. Если я ее сниму ето будет уже дирка в бак или там есче прикручен бензонасос???

Додано через 1 хвилину
    Немогу найти тросики ручника. Помогите.

Додано через 10 хвилин
    Сегодня купил уже некоторые запчасти по салону (пласмаски), центральные замки, ручки дверные, контактную групу замка зажигания, щиток приборов, крепление под вакуум в багажнике.... Короче баксы уже полители.

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Будет уже дыра в бак в котором зафиксирован бензонасос.
    В дюбом случае не откручивай её пока не убедишься что воняет именно оттуда!

15. valeron

valeron Active Member

Вобщем я понял что надо хорошо прикрутить крышку в багажнике (на герметик и болты), и посмотреть не выходит ли воздух из бака когда откручиваеш заливную крышку.!!

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Гдето так только в это месте всё равно не должно быть разящей вони от бензы. Это ж как не крути пары бензина которые должны оставаться в баке а не просто "не попадать в салон". Так что осмотри то место, может просто крышка самого бака не плотно сидит.

17. valeron

valeron Active Member

Да вот заметил что бак снизу емеет пятно черного цвета которое идет из под багажника. Я посмотрел понюхал бензином не воняет. Наверное всетаки сверху бака имеется какаето микротрещина. А где находится шланг с клапаном который выпускает воздух из бака(если есть такой у меня в Форде было такое дело).
    Пластиковые баки ремонтируются( он же пластиковый насколько я понимаю).

Додано через 2 хвилини
    Поставил на выходных ручки дверные от Пассата Б3 подошли отлично ручки не переделывал переделал только площадку на замке.

18. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990

Так, бак пластиковий, в мене теж десь біля горловини підтікає, раз залив повний бак то літри дві витикло , а часто заливаю повний і нічого не тече))), але я тим наразі не переймаюсь.

19. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Найчастіше проблеми з запахом бєнзи і витіканням при заливці до повного пов*язані з проблемами з вентиляцією бака/забитим адсорбером.

20. valeron

valeron Active Member

Где в коррадо адсщрбер??

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)