Продам то шо у мене стояло до нових шин. Все в розмірі Р15 195/65. Росава SQ-201 - 300грн за пару. Протектор нормас. Ше на 2-3 сезони точно стане. 2011 рік виробництва. Гума ващє шикарна, рекомендую! не продавав би, но треба дєньгі! Поміняю на пару Р14 185/65 - пірорітетніше. Терміново і актуально до 9го числа. За пиво з сємками віддам комусь на запаску, або може комусь підійде Continental EcoContact. Протектор теж нормальний. Рік виробництва не пам"ятаю.
Не охота мені лізти до кладовки між поверхами щоб тільки подивитися рік... Гуму фактично дарую, як мінімум через це не дуже важливо її рік виробництва. Без порізів і гуль абсолютно. Суперова м"якенька шина. Забрати можна, наприклад, в пятницю на з"їзді. Або ж на сихові в районі "Шувару" завтра до обіду, в пятницю не знаю як. В суботу теж думаю зранку десь можна. Після паски складніше. Великого соку вистачить.
Контінєнталь забрав товариш BASK. Нехай служить! П.С. Радий знайомству, приїжджай на з"їзд! АП! Купляєм Росаву. Вона куда кручє контінєнталя! Модний протектор, тримає на любому асфальті. На 200км/год прекрасно тримає дорогу. В поворотах стабільна. На рельсах ващє нєубіваєма)))
АП! Актуально помінятися! Може у когось є Р14 і треба Р15. Бо пасат взагалі на двох лисаках до опльотки металевої лишився)))