Вот таке питання - як зробити гольфа 2 - 3-х дверного мягшим, ато аж дуже жорсткий відчутно кожну ямку. Є можливість таке зробити? що потрібно - стойки? пружини інші?
а колеса які? В мене 13" стальні, 175/70, тиск 1,8-1,9, то так нічого ніби. правда амортизатори нові, KYB.
колеса і диски стандартні ще з заводу, тому навіть не знаю які то)) тиск тоже даю 1.9-2.0 але то не в колесах справа, я чув що можна мягші стойки поміняти чи щось таке - а амортизатоки кіко коштують ?
вже не памятаю, то було 2-3 роки тому, десь 300 грн/шт, поцікався в магазинах. Може в тебе там пора і пружини і відбійники міняти, то має ходовик глянути
Амортизатори коштують 400-600 грн/шт залежно від фірми. Sachs - 580 грн/шт Поставив собі їх, то тепер машина мягенька. Тепер качаю до 2.1, шоб економнішою була і нге чути ям. Але то може бути через то шо то 5-ти дверна джета, можливо трохи важча.
ну кажуть що такі 3-х дверні всі такі і нічого не зробиш - може то правда? чи все таки реально щось зробити
це все відносно.але я б на твому місці просто б привів ходову в порядок. дефектовка всього що можна+нові ЯКІСНІ стандартні стойки
Напиши які колеса. 15 ? На 45 профілі може ? А сайлент-блоки в якому стані ? А пружини ? А аморти ще живі ? Чи стукають ? А може вже течуть ? А взагалі передня підвіска Гольф 2 ? Чи вже тазо-колгосп ? Або "посилення" Пасатівською ?
Реально. Розбери салон, засези до зварщика, повари все, зашуми , збери акуратно і тоді не будеш так жостко по грохоту салону чути ям. Буде легше.
Краще затички в вуха! Та це все лірика. Шановні адміни Ви сваритесь коли Ми флудимо тож не давайте Нам поганих прикладів По темі: автор напиши чи маєш стабілізатор, чи перевіряв стійки ходову, бо гриміти (гепати) може саме через незадовільний стан ходовки. По стійкам не підкажу які м"якіші та однозначно масляні (газ-масло дубові). В мене на Г2 стояли пасатовські бо рідні виходили з ладу дуже швидко. Доречі який кліренс у авто бо можливо підсіли пружини і ти постійно гепаєш в відбійник амортизатора.
ти будеш на зїзді? глянув б хоть зверху або б проїхались - можливо все нормально і так має бути але як для мене то жорстко трохи.
Нажаль з"їзди мені тільки сняться бо мешкаю в Харкові, та й вже два роки катаю реношку тому... Та Ви всерівно приїздіть на з"їзд і я впевнений що хлопці з радістю розберуть наживо Вашу проблему, пощупають, погойдають, подьоргають а тому хто точно підкаже в чому проблема зробіть символічний приз в виді паку баночного пивка, і людям цікаво і Вам підкажуть. Можливо хлопці провезуть Вас на своїх авто і буде зрозуміло в дії які стійки кращі. Шановні одноклубники як Вам така ідея? підтримаєте?
А я привик аморти в мене газомасляні і не дуже вже такі жорсткі їдеш більше сорока по бруківці нічого не гепає дороги тримається я навіть такого не очікував. Якщо хочеш щоб гольф був мякішим став масляні аморти але набагато мякішим він не стане гольф завжди був жорстким і 3 і 4,5,6. ps колеса завжди качаю 2.0 і все гуд.