Привіт всім ! звати мене Андрій (Андрій зе Сихова)... маю хлопаки проблєму ... купив си гольфа 3 -92року. з поганим двигуном - відповідно перекинув свіжопригнаний 1,6 моноінжекторний "двіг" 94 р. народження, проблєма є відчуваю по елєктриці... машина то не тримає обертів вони постійно плавають вверх-вниз, то тупить при "повному газі"... подьоргується коли стало тримати педальку газу ... -- чи може то бути проблєм в тому шо двіжок 1,6 а сам моноінжектор від гольфа 2 також 1,6 (незрозумілого року).. комп"ютер від рідного двіжка ставлю 1,6 дуже зле їде , поставив від старого 1,4 можливо-терпимо, одним словом під капотом "збірна СССР" хто з тим стикався розкажіть шо ... як вийти з ситуації, шо робити? я надіявся шо перекинути двіжки не є такою проблемою - бачу я сильно помилявся...
Відповідь: поміняв двигун з 1,4 на 1,6 - а не всьо так просто Привіт. В мене колись були подьоргування двигуна. На холодному двигуні все ОК, а як тільки прогрівся починалясь ковбасня. Перевірили двіжок на компі, а той показав що проблема з датчиком Холла. Замінили - всьо чотко! Попробуй перекинь трамблер (датчик Холла в ньому) зі старого двіжка. Доречі скільки обійшовся 1.6(вибач за скромність) і чи не хочеш ти продати їжак із 1.4?
Відповідь: поміняв двигун з 1,4 на 1,6 - а не всьо так просто Щоб мінімізувати геморой, треба перекидати з донора не лише мотор, а все, що є під капотом. Мотор, охолодження, впуск, випуск, проводку, мозги і тд. А якщо збирати збірну СССР, то потім з тим дати собі раду дуже проблематично
Відповідь: поміняв двигун з 1,4 на 1,6 - а не всьо так просто хочу за старий двіжок + моноінжектор, генератор, стартер, коробка 4ступ. ... 200 у.о. постаратися віддам за 150 - думаю ціна може бути???????
Відповідь: поміняв двигун з 1,4 на 1,6 - а не всьо так просто за двігло 1,6 з навісним + коробка 5ст. дав 500 у.о.
Відповідь: поміняв двигун з 1,4 на 1,6 - а не всьо так просто Чогось я не зрозумів. "за двігло 1,6 з навісним" - у навісне мозок з цього інжектора не входив? Проводка теж? Приєднуюся до мартіні. Якщо міняти, то все підкапотне с донора в себе.
Відповідь: поміняв двигун з 1,4 на 1,6 - а не всьо так просто А ти шо крім мотору і коробки більше нічого не міняв? якшо не помиляюся там стойки на 1,6 не такі як на 1,4
Відповідь: поміняв двигун з 1,4 на 1,6 - а не всьо так просто щось невіриться мені в то! В Мене на гольфі вот взагалі від пасата і від венто стоять!
Відповідь: поміняв двигун з 1,4 на 1,6 - а не всьо так просто у навісне ввійшло все в тому числі і мозги.... але шоб поміняти мозги виявляється потрібно перекидати всю проводку... а то вже огогогогоооооооо
Відповідь: поміняв двигун з 1,4 на 1,6 - а не всьо так просто Мозги працюють в парі с двигуном. Ти поставив мотор, але причепив до ньго якусь приблуду і хочеш, щоб то все добре запрацювало? У тебе є те, що буде ГАРНО працювати з 1,6 мотором. То ставь той девайс на мотор і не роби інших дурниць!!!!!
Відповідь: поміняв двигун з 1,4 на 1,6 - а не всьо так просто Ееее.. хлопці, а де ви знайшли на G2 1.6 моновприсковий? На G2 1.6 були тільки карбові - на 2ее та 2е2 Якщо то моновприсковий 1.6 - то двигун ABU і ставився він ТІЛЬКИ на G3. Приєднуюсь до всіх - міняти ще й ЕБУ ПО-ЛЮБОМУ! На моску від 1.4 він їхати не буде. Потім перевірити всю проводку, вакуумні магістралі, всі датчики, лямбду.