Вот собрался менять и не знаю от каких авто подходят некоторые запчасти, а снимать и тянуть етот металолом на базар неохото. Потому меня интерисует от каких машин подходят на Г60: -рулевые наконечнки -шаровые -пыльник левой внутренней гранаты - поворотный кулак -цапф задний. И есче у меня должен стоять виброгаситель? по картинкам вроде да его роль важная, он один, с чего подходит?
www.exist.ru знаходиш там свою запчастину і жмеш кнопочку [ i ] , тобі покаже на які автомобілі ця запчастина ще ставилася А взагалі кожен порядний продавець має каталог на запчастини які він продає. Я завжди кажу треба таке-то на Коррадо г60, він дивиться по каталогу і видає запчастину
Вот у меня в Киеве так не проходит. Например прихожу на базар говорю нада запчасть на коррадо а мне в ответ что такая запчасть только на коррадо ставилась и стоит полмиллиона, а когда говориш на гольф или пассат Б3 так оказывается что етаже запчасть стоит 3 копейки. Вот такие дела.
не туда ходиш за запчастинами, продавці там дауни на коррадо унікальні запчастини тільки кузовні, ще частково салон, все решта Гольф-Пасат Я у Львові жодного разу не стикався із таким як ти розказуєш.
Сконтактуйся з київськими корадоводами - Хатом, Дмитро1985, Пако та інші. (шукай на чікбанді) Вони тобі точно розкажуть що, де і як придбати в столиці для кори. Також іди на forums.corrado.su - там є все! Тільки перед тим як задавати там питання, перечитай тему FAQ і пошукай чи вже такого не обговорювали, там вони болісно реагують на новачків які цього не зробили. А на базарі не кажи "для корадо" зразу! Кажеш - гольф 89 року, дайте перетворювач ржавчини бо зігнив весь, нема грошей пофарбувати і до мотора G60 дайте оце і ото. Перед тим просто по програмі ЕТКА дивись чи одинаково з корадо і все. Ходова - Б3-Б4 пасат, двигун - на і гольф і пасат ставився. Бо у нас є добрий бог-покровитель запчастин для фольца - Петро! Та плюнь на нього. В мене зірвало і нічого (якщо ти про той що мав би гасити крутні коливання на півосі). Стоїть він на правій півосі здається. І можу помилятись, але міняється разом з нею (не памятаю точно).
Я не тільки у петра шось купую. У декількох магазинах і навіть на базарі. Кажу треба таку то штуку на коррадо, продавець питає який мотор і який рік, дивиться в каталог паперовий або в компутер і видає запчастину, якшо така є. Ше ніколи не стикався з квадратними очима "шо то за машина така" або "ооо, корадо,то запчастини дуже дорогі". Але якшо все-таки дійсно дуже боїшся таких ситуацій, то кажу ше раз тут www.exist.ru пробиваєш потрібну деталь і дивишся на які машини, з яким мотором, яких років вона ще йшла.
В Києві е декілька кантор, які займаються затчистинами серйозно. приходиш-кажеш модель та що потрібно, вони самі по каталогу дивляться в компі чи є потрібна запчастина, йдеш сплачуєш і забираєш,або якщо вона на складі-на слід. день, або якщо ннемає-під заказ 3-4 дні.... Ціни фіксовані. Ремінь довгий на Кораду останній раз брав за 110грн., ремінь гідрика 30грн.оттакі десь ціни....
8067 504 5118 Андрей (разборка на Теремках) 8067 4444 827 Алексей Можно и бу и новое заказать у обеих
ось знайшов: Інтеркарс кіровоградська вул. 503 02 23 пр. воззєднання 501 84 63 Звісно, що по мотору (кільця, тощо)краще заказувати по оригіналу.
http://www.4ik.com.ua/forum/viewtopic.php?t=2391&start=435:D:D думаю тебе нужно поаккуратнее ездить..... Мердеесес там ооооочень дорогой
Не пацаны, лажа получается, моя машина на ремонте для того я исчу запчасти. Оскарбить может любой а вот попросить извинения не каждый осмелится...:
+1! Valeron, я не зі зла, просто в такт розмові сказав - мовляв, то напевне наш друзяка щемить мерсовозів, правильно, мовляв. Але оскільки то не ти - то перепрошую за свою здогадку, думалось що фіолетових корад в Києві не так багато. Сприймай все з гумором в будь-якому випадку!
Сегодня поставил два задних цапфа с датчиками(на датчиках R= 1.08 кОм), от пассата Б3, и поменял ухо на котором держится суппорт потому что в моем заржавели пальцы а ждать пока откиснет нехотелось. Теперь жопа тормозит нормально. Добрался до передка, надо заменить поворотные кулаки с датчиками. Интерисует меня нормольно ли то что после поездки у меня тормозные диски передние гарячие, или чтото с суппортами??
Подскажите станет мне на коррадо резина 185-65-14 есть такая у меня почти новая шипована резина. И под какие диски, если подойдет.