Купив я собі такий девайсик,до нього докупив кнопку(та що на машині-не підходить),все нібито йшло добре,доки не прийшлось міняти серцевину в кнопці на мою(куплена кнопка була без ключа)-вони зовсім різні і не підходять!!!!!Порадьте шо мені робити?Чи можна десь виготовити ключ до того замка,шо я купив?Може просто підключити то все добро до центрального замка?Хто знає,як себе буде то все добро поводити?Хто не зрозумів,що на першій фотці,то так воно виглядає на машині.
Наскільки я зрозумів з новим замком йшла секретка, якщо так то: 1- чи входить в замок твій рідний ключ? якщо так то 2- візьми з рідної секретки оті пластини,які при вставлянні ключа в секретку ховаються, і в томуж порядку перестав в "нову". 3- якщо ключ входить а пластини непідходять(в мене було 4 ключі коли я купив машину) то можна спробувати підібрати пластини: вставлляєш ключ(попередньо вийнявши секретку) і міняєш місцями ті пластини які наприклад несховалися повністю з тими що випирають. Таким чином можна добитися більш менш округлої форми секретки. В ідеалі ті що випирають потрібно з середини(прорізь в пластині) підпиляти надфілем. А ті що несховалися підпиляти ззовні. Обробляти ззовні всі нераджу(я так пробував) потім викруткою можна відкривати замок.
біля стрийського ринку є ключна майстерня там мужик таке зробить без питпни перевірено на власному досвіді телефон дам пізніше
Проблема вирішена,поїхав я до того мужичка(шо біля Стрийського базару )і він мені все підпиляв за 5 хвилин+зробив новий ключ(сказав шо моїм можна вже хліб різати,такий він тоненький).Ітого 80 грн(40 ключ і 40 підгонка замка під мій ключ).Кому треба,ось номер80677220296