всім привіт... поможіть з такою ситуацією.. В мене гольф 3, мотор 1,6, повний інжектор, 1998 р.в. в п"ятницю заправився на укр. нафті 95 бензиною...10 літрів... з"їздив в Ходорів і назад все будо ок... в суботу зранку машина завелася нормально, ввечері не хотіла заводитися.... старер крутить не хапає... потім з горем пополам завелася,прогрілася, я прогазував і з вихлопної таке враження вилилася вода, грам 300... обороти нище 10 не падають.... а як заводжу то на холорстих.... обороти плавають.... включаю 1 передачу тисну на газ і машина одразу глохне.... без натиску чуть-чуть на бедаль газу взагалі не заводиться... а вот в неділю, тобто сьогодні хотів взяти машину таке саме... порадьте куди їхати? до кого звернутися... ? наперед дякую...
Для початку викрути свічку і глянь на її стан, якщо там норма, то дивись фільтр паливний, може забитий, заправ паливо з іншої заправки,вода з глушника ніпрощо не каже, просто конденсат вилився. Не хочеш сам заморочуватися то підїдь на Перфецького до Олегів, ті зчитають помилки і інжектор промиють, іхні послуги ясно платні і треба за 2-3 записуватися 80679325049. дзвони, відпишеш про поломку.
з бензиною навряд чи то повязано, я постійно там заправляюсь ніколи не маю проблем. Може в тебе фільтр паливний забитий, може насос не качає, а скоріш за все треба до свічок дивитись
ситуація така.... до Олегів я не поїхав.... так як в них все зайнято... затягнув машину на ШКОДА сервіс в кінці Зеленої.... подивилися, підключили до компа... і найшли поломку... виявляється що це датчик температури... він вийшов з ладу і заливає свічки... де його можна найти і скільки він коштує?
датчик температури... він вийшов з ладу і заливає свічки... де його можна найти і скільки він коштує?
я собі брав на приборку, сірий триконтактний - 35грн на зеленій на автобазарі там і синій був двоконтактний в районі 20-25 грн
купив датчик температури за 150 грн. і свічки.... поставили... і машина як нова.... вот і вся фігня... дякую за поради... Думаю тема може бути закрита...