в мене викрали машину passat b5 97 року.все нормально,повернули,але виникла проблема -зламали замок запалення.ключ чіпований і якшо вставити його в запалення то машина не заводиться(стартер крутить але вибивае шо не той ключ).замок полюбому треба міняти,бо замість ключа можна і викрутку запхати і нею крутити.що мені дальше робити?треба новий замок з новим чіпованим ключом і перепрошивати компютер,чи як?де таке можна зробити?може хтось зустрічався з таким?ДОПОМОЖІТЬ!!!
Відповідь: ПОМОЖІТЬ нажаль це одне чого неможуть зрбити кулібіни і тому тобі тільки дорога до офіціалів, на алекс або на джеремія моторс.
Відповідь: ПОМОЖІТЬ без імобілайзера тільки серцевина замка і два ключі приблизно 150 баксів, Додано через 3 хвилини Группа контактная замка зажигания17 $32.87
ЗАМОК ПОМІНЯВ.лишилось знайти нормального електрика і відключити бензонасос,бо як тільки вставити клему на акамуляторі то зразу він качае бензину навіть на незаведеній машині
"в мене викрали машину passat b5 97 року.все нормально,повернули" Офф! А сигналізація на машині була? Де сталось?
нормальний електрик є в цій гілці і ім'я йому Pol. Думаю, йому під силу знайти баг в контактній групі та поставити контакт насоса на місце (запаралелити до запалювання)
все нормально.найшли поломку-два дроти було зеднано між собою.вже все виправив і знов спокійно їжджу.дякую всім