привіт всім вот питання а засипку ....... Чи мають світитися високовольтні провода коли машина заведена .... дякую за відповіді .....
Ну, а як ти думаєш в темну пори добу підсвічувати мотор? звичайно, шо мають світитися! Ладно гоню) Чувак, викинь їх нафіг і купи нові. якшо світяться значить пробиті. Я взагалі незнаю як машина їде) або попробуй рукою потрогати) Тіки не вздумай руками рухати ато ше вб"є, там струми шалені.
вона трохи зранку тупо заводиться і обороти плавають ....нерівномірно машинка робить тіпа підтроює(((
Вбити не вбє - але тряхне трохи, приємного буде мало ), струм там якраз не дуже великі, не хватить потужності щоб вбити людину.
зато поскобочить ....... реально вот тільки що випадково відкриваю капот а там світло музика іскри бють куда попало (((
Є всякі - і дешевші і дорожчі. Можиш подивитися тут http://www.exist.ua/cat/default.aspx Якщо є екрани на кінцях проводів - попробуй зняти, можливо ще трохи поїздиш але не довго. Свічки можеш не міняти, якщо вони в нормальному стані.
Поміняєш і зразу все стане на свої місця. Шось дуже дорого. Я брав дроти BERU шось за 300грн. Буває що достатньо 1А шоб вбити людину. І це залежить від частоти) Тут струм постійний, тому справи гірші. А насправді все залежить від людини і її внутрішнього опору. Когось і 100А не вб"є...
Дроти пробиті - міняти. Свічки оцінюй окремо. Не гонися за доррогими дротами там багато турції. Часом б/у (оригінал) довше служать як нові з магазину, але то лотерея. По дротах ідуть імпульси 16 000 - 18 000 в. але стуму майже нема... через те подьргає і все... якби електрика в дротах могла серйозно пошкодити людині іх би не допустили до установки
Когось і блискавки не вбивають. А мого знайомого саме така спроба взятися за вроді би цілий дріт у його машині так довбойойнула, що краще не чіпати, а дійсно замінити.
Ось вони дроти які тобі потрібно, якщо треба то можу подивитись чи ще є в наявності. Прайс 60 американських рублів. Б\У