В пятницю змагаються. Шановний, вічно наш улюблений фольцо-брат - Флай вс наш фольцобрат Кет. BMW 320 vs Fors Fiesta ST 2007 І другий заїзд - Квасс, Октавія vs Пассат! http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=19&t=6892&p=134140#p134140
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! да круто буде, дуже хочу попасти но скорше всього не попаду (((
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Круто буде як Квас одночасно на Октавії і Пасаті ганятись буде...
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Та певно будуть... Слух... А на аватарі за тобою моя карада? Де то зфоткано?
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! авто не моя, з нета, мене вона приперла і я поставив, доречі як вставив про це ж подумав, а чи нетвоя це авто. Додано через 8 хвилин ставки будуть? 8-0
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! пасат VS Октавія - готовий поставити на пасат форд vs бумер - на бумер
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Цуко...а я в той час буду ковирятись в голові свого гольфа... Я б тож паганявся, але вже давно запланована операція мусить нарешті відбутись.
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Ковиряй швидше, опустиш їх всіх троха... А то в мене карада на інвалідності тимчасово, Ореста не буде, Мартіні дує тілько 0.5...
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Та мені самому не терпиться! Але то фсьо ше настроїти... Надіюсь до наступного з*їзду бути в повній бойовій готовності, а як нє, то плюну, продам гольфа і куплю матацикєл! пи.си. ітон в багажнику ше не поржавів?
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! так давайте перед зїздом по паро рублів і шашлик збацаєм, в метро мясо купимо, як звичайно погода буде добра
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Драгісти все зжеруть... Нє... Краще опосля.. Там ж туча народу прийде дивитись... Подумають шо ми армяни і торгуємо шашликом... :-D:-D:-D
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! Часом не ця Фієста? P.S. Цю Фієсту він заповляв по спецзамовленню для себе 8)
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! БМВ Мощность, л.с./об мин 150 / 5900 Крутящий момент, Нм/об мин 190 / 4200 Максимальная скорость, км/час 214 Разгон до 100 км/час, с 9.9 Размер шин 205/60VR15 Снаряженная масса, кг 1300 Допустимая масса, кг 1600 Фієста Мощность, л.с./об мин 150 / 6000 Крутящий момент, Нм/об мин 190 / 4500 Максимальная скорость, км/час 208 Разгон до 100 км/час, с 8.4 Размер шин 195/45R16 Снаряженная масса, кг 1065 скачав інфо з тюнінг клубу
Відповідь: Попадемо на драг на цьому зїзді!!! ніфіга, бмв, це завжди бмв, що б непридумували у форді. люблю я бехи !!!!!!!!!!!!!!