Привіт всім. Маю маленьку халепу - машина в поворотах досить некомфортна, навіть на низких швидкостях.:evil: Сидіння без бокових тримачів (я там якісь, але маленькі) і в поворотах мушу триматися за руль. :-D Поставив стабілізатор передній - трішки помогло. Чи є засоби зробити її більш стійкою і чи може бути такий ефект від "стомлених" передніх стійок?:roll:
Відповідь: Поперечна стійкість На гольф? Чи то Флаєві? Як машина себе на них веде - жорстко? Трясе на львівських путівцях?:-D
Відповідь: Поперечна стійкість Я на них свого гольфа купив. Машина себе на них поводить розчудесно, особливо вкупі з широкими низькопрофільними колами. Окрім того кліренс получається нижчий на сантиметрів 3-5. Кататись по спальним районам, по трасі - зашибісь. Але оскільки більша частина моїх маршрутів пролягає у центральній і навколоцентральній частинах міста, то вимушений був поміняти амортизатори на прості Каябу. По Личаківській, Пекарській чи по Підзамче їздити на табуретці було мені не прикільно, тим більше що я тоді тільки сів за руль і поняття в спортивній їзді не мав і в тих перевагах, які дають Коні-Спорт
Відповідь: Поперечна стійкість Поможе заміна коліс на низькопрофільніші. Поможе збільшення тиску в них. Поможе задній стаб. Поможе укорочення пружин. Поможе заміна втулок стабілізатора на нові або твердіші. Якщо машина "піднята", то призведення до попереднього стану теж поможе. Заміна стійок поможе менше, вони тримають тільки дуже короткочасні крени. На поворотах, особливо затяжних, машину клонить на будь-яких стойках.