Порада по встановленню стабалазатора Гольф 3

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Василь125, 2 тра 2013.

1. Василь125

Василь125 Active Member

Гольф 3 1993р.в. 1,9ТД - був.
    AFN 1,9 ТДІ - є.
    Всім привіт! Хочу поставити собі стабілізатор. Але щоб стабілізатор поставити потрібно відкрутити болти на балці, боюся їх зірвати, щоб потім кузов не різати.
    Хто в же ставив?
    Чи можливо їх зірвати?

2. Василь125

Василь125 Active Member

AFN 1,9 ТДІ - є.
    Для інфомації, може комусь потрібно буде. Ставити стабілізатор важко. Потрібно відкручувати на балці 4 болти ззаді і 2 болти посиридині що прикручуються через ричаг, їх потрібно відкручувати не до кінця. Тих два болти занадто короткі тому потрібно монтировкою ще відгинати балку в заді щоб запхати стабілізатор.
    Втулки задні важко затягнути хомутами, тому ніж закручувати задні болти потрібно затягнути втулки. Болти ніж я відкручував кілька раз на протязі тижня змащував ведешкою і всьо пішло як по маслу.

• Подобається Подобається x 2
  3. baciz

baciz Новачок

Автомобиль Рено
    Я на Volkswagen Jetta долго мучился, думал, что, что-то сломаю. Но даром мои усилия не прошли. Поливал ведехой,уксусом и тормозухой, простукивал молотком, а потом взял большой рычаг и с потугами, но открутил.

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ійооой! Хлопці, ну й потішили! Я не зі злости, повірте! Але пореготала від душі:

(куди-куди?)

(в чому відгинати?)

(варто позакривати вікна)

(там же антисанітарні умови!)

Одним словом, MARTINI, давай цю тему не в "вєлікій і могучій", і навіть не в "тему для клюбних філологів", а прямо в "Сміх та й годі...", а мене - в баню, бо безсовісно регочу з такої важливої і складної ситуації. Це просто нагло з мого боку! :yahoo:

5. Василь125

Василь125 Active Member

AFN 1,9 ТДІ - є.
    Головне, все зрозуміло що я хотів запитати, це ж не літературний сайт, правильно, до того ж пишу "крадовєнце" від шефа.
    Принципі потрібно правильно писати, але, - але впливають різні чинники.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)