Привіт всім батько мене давно мучить щоб купити якогось старого грузовичка щоб возити всякий хлам з дачі і на дачу з села і в село))))). От і виникло питання що краще взяти LT http://auto.ria.com/auto_volkswagen_lt-gruz_13554609.html щось типу такого чи краще Т3 шукати. Бюджет до 5000 тищ. долярів.
Залежно якого габариту буде цей хлам... в лтеху можна гольфа цілого запхати, але з вигляду "воно" гувняне Т3 класний, але по вмістимості, малий.
вибачте що вставляю свої 5 копійок але теж цікавить таке порівняння яке пропонує автор теми. Хтось змістовно може порівняти наприклад двигуни, їх споживання. Його обслуговування (в Т3 він ззаді, доступ взагалі хардкор напевно хоча хз). Ходова як себе поводить, чи можна заїжджати в мінімальний бруд з певним завантаженням, бо вони задньоприводні, а в нас тачки передньо і це зовсім інша парафія. А дописи типу подобається не подобається є якісь незрозумілі. Дизайн це вже інша справа і на експлуатаційні характеристики суттєво не вплине. Особисто мені симпатизує Т3 в конфігурації ДОКА. Вантаж відділений від пасажирського простору. Можна вдало використовувати як повсякденне авто і заразом коли потрібно докинути вантажу. Але зновуж таки цікавить вантажопідйомність, які додаткові можливості є в таких авто і так далі. Ще раз вибачаюсь за маленький оф топ
От саме це мене і цікавить я чітко написав для чого буду використовувати. Цікавить обслуговування ремонт розхід палива грузпідйомність і прохідність. А олдскул чи не олдскул не принципово. Цікавить робоча конячка. Плюси і мінуси.
Порівнювати вищі варіанти важко, один вантажний другий пасажирський і в ціні майже в два рази різниця. ЛТ має ззаду ресори і мотор мінімум 2,4Д на 6 циліндрів і 2,4ТД. Це є самий натуральний грузовик яким можна перевозити вантаж кожень день. В Т3 рідні дизельні мотори 1,6 і 1,7 слабоваті трохи, тому їх міняють на 1,9 зате розхід буде явно менший на пару літрів.
в т3 по техпаспорті вантажопідйомність 1.5т з мотором 1.6D і тяговою КПП возив 1т (100. розгін не сильно відрізнявся від порожнього. розхід палива - від 6-8л. перебирав десь 2 місяці тому передню ходову - половина рідних запчастин (1987 р.в.)... якщо щось конкретне цікавить по т3 - питайте
Нічого особливого, простий дізель 57 коней на 7 більше ніж 1.6, код KY. Діаметр циліндра 79,5мм проти 76,5мм, можливо він просто розточений з 1.6
http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_t3-transporter_14062472.html Цікаво почути Ваші думки варто не варто.
10 000 км/рік -> пробіг скручений, 99,9% ! Доречі, а відмінили вже утилізаційний збір ? Може варто знову машини ганяти з дещо нормальних країн ?