Порадьте, чим почистити стелю (обшивку)

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Nick Wolf, 27 кві 2010.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В процесі експлуатації та ремонтів (ну бувають майстри, які замість серця тримаються за стелю) є невеликі місця, де обшивка стелі дуже брудна. Робити хімчистку цілої стелі я би з радістю, але старість вона не тільки для людини болить. На деяких мойках, де є хімчистка, відмовились братись за повну хімчистку, бо казали, що на старих машинах після цього стеля просто напросто обвисає. В пошуку є теми тільки по перетягуванню. Але мені ще не край це робити. От я і подумав, є ж зараз різна хімія, може порадите, чим можна відчистити хоч трохи порядно стелю. Не кажу до білого кольору, але деякі місця таки аж проситься почистити.

2. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Мені на В5-му також відмовлялись чистити бо провисне, але знайшов таке місце, де не тільки класно почистили, але ще й дали гарантію на свою роботу. Отже "Автокомплекс "Сихівський міст" вул.Луганська (під мостом), 0672235325 Василь.
    Минулого року заплатив 130грн за потолок і стойки. Досі нічого не обвисає!!!

• Подобається Подобається x 1
  3. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Не знаю шо там у кого обвисає, я на свому корку чистив очисником тканевих поверхонь Шелл (в банці з розпилювачем як м-р Мускул). Результатом довольний. І нічо не провисло :D

4. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Ванішом, але чистити треба всю стелю, бо інакше полізуть "ореоли" так звані.

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    "Вхідні дзвінки заблоковано оператором", може тимчасово. Поїду вживу подивлюся поговорю, дякую.

6. subaruk

subaruk Початківець

suburban
    Якщо місцями брудно, то підійде антисилікон, він продається в 1літрових банках. (35-40грн) Відмиваю ним все, навіть мазут на джинсах був, і той відмив. Тканину він не псує, але от пластик потім потрібно або плаком натерти або силіконм, бо в тих місцях, де треш він сивіє трохи. Якщо всю стелю, то Ваніш підійде, але локально його не можна, бо гірше буде. З антисиліконм не прогадаєш, якщо маляри знайомі є, то попроси в них грам 150-200 -- з головою хватить.

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Хм, не чув, дякую, буду питати що це за диво.

8. Nix

Nix Початківець

Golf GTi
    Блін, де не питав ніхто не знає про той антисилікон, можна якусб приблизну адресу? (малярів знайомих немає) :)

9. subaruk

subaruk Початківець

suburban
    Я з Рівного, тому у Львові адресу не скажу )). Але він точно є на автомобільному у тих, хто продає авто-фарби, шпаклівки і т.д. по малярці та рихтовці. Як будеш брати, то бери АРР-шний. Він у такій синій банці. В оранжевій теж хороший (фірму не пам"ятаю), але АРР краще.

10. rondo

rondo Початківець

vw b5, 1997, AHL 1.6
    Спробуй Tuff Staff многофункциональный пенный очиститель. Чистив ним обшивку сидінь - нормально. Банка аерозольна. Вартість~ 45-50 грн.

11. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    такс... стає цікаво. в моїй машині брат якоюсь фігньою з AMWAY натер (по моєму проханню) так там такі плями залишились, типу як мокре і за півтора року ніяк ті плямиська висохнути не можуть...
    З нетерпінням чекаю звітів...

12. drsem

drsem Початківець

Volkswagen Beetle
    Купіть суху хімчистку,вона продається в балончиках,класно відчищає любі плями навіть з масла

13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Є якийсь Turtle Wax 500мл це воно? 55 грн. упаковка

14. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    ні, то не то. Turtle Wax - це віск для поліровки кузова.

15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Turtle Wax то видно фірма. Є і віск, але є і суха хімчистка, по крайній мірі в неті бачив. Буду шукати в магазинах. Що зробиш сам, то ніякий майстер не зробить, а шкода...

16. subaruk

subaruk Початківець

suburban
    всіми тими засобами, які названі вище можна відмити, але треба до них приловчитись. якщо не вмієш, то і будуть розводи і ніби плями. я написав чим краще відтерти, бо провірив це на своєму Т4. Цей варіант і дешевший буде і 1л. банку можна викоритстовувати для відмиття чого хочеш. От я собі нещодавно диски від битума відтер. не заморочуйтеся -- копіть собі АРР-шний антисилікон (на банці написано APP W-900) і буде щастя ))

17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Де купити і як виглядає? Я пізніше викладу фотки чим почав очищати і перші результати

18. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Купив в Ашані таку штуку за 28 грн. у відділі для авто і відчистив самі критичні місця. Часу багато не було, але результат вже порадував. Єдине - незручно було наносити на верх, бо це рідина, хоч вроді і має розбризкуватися. Тоді я взяв просту губку і наносив на неї, потім губкою втирав легенько у стелю. Через кілька хвилин як пише інструкція, чистою шматою витирав. На останньому фото видно ще трошки "ореоли", але це не просохло ще добре. А загалом всю стелю поки не чищу, бо вона не тримається так як над лобовим склом, а натягнута. Та й дійсно щоб як писали не було "ореолів". Ще шукаю засоби. Але основний бруд зняв - те що око нервувало. На разі задоволений.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

19. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Купив на Луганській поруч з "Рукавичкою", ближче до меблів є великий магазин "Автопілот" чи якось так, 34 грн. Буду пробувати ще це. Про суху хімчистку і антисилікон продавці розводять руками.

20. subaruk

subaruk Початківець

suburban
    як будеш це наносити, то стирай його губкою в одному напрямку ближче до країв. Але знову ж таки, як я писав раніше, воно краще підійде для повного миття, а не для локального.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)