Маю ГОльф 3 назбирав грошенят і хочу купити авто свіжіше. Вибір між Гольф 4 (подобаються гольфи) Шаран Каді 3, останні тому що маю сімью і бажано сімейне авто. Бюджет від 10 до 15 к. Плюс Гольфа всетаки пасажирсяка легковушка, відновсно великий салон я в меньших авто тяжко вміщуюсь. Недолік за 11 к убитих єнотів матиму авто 2001р. Нові десь під 14к тянуть. Плюс Шарана Мінівен, дружині подобається. Мінус не знаю як він відносно обслуговування за 11к авто 2003р, великі мотори 2,5-2,8. Плюс Каді3 новіші за 14к можна знайти 2007-2008р, великий, дружині подобається, економічний двигун 1,9-2,0 дизель. Мінуси вантажна малотонажка, думаю жосткий буде, дешевий пластик. Можна ще розглянути Пасат В5 Плюс авто Е класу. Мінус універсалів мало.
У гарному стані, то 11К, я якраз приглядався до таких, правда купив б4. Теж мріяв про шаран, але попався в рукм б4 в суперовому стані...
А чому саме Октавія? Можна плюси мінуси по вказаним мною авто? Всерівно буду брати те що підвернеться але хочеться краще розуміти що саме відфільтровувати. Б4 мені подобається але зараз маю авто 93р тому хочу свіжіше бажано 2000-х років. На нову наврядчи потягну хіба на Логана.
На логана навіть не дивись, бо навіть в жирній комплектації там ппластмаса гірша ніж в китайцях, і через рік все буде тарахтіти. Я шукав шарана, але цінова категорія 13К+ мене не влаштовувала, то ж мені знайомі всі казали брати шкоду, а що для сімї, то радили універсала, тому і придивлявся до октавій в такому варіанті. Б4 пізніше 97 року не випускали, а щоб мати авто 2005+ року, то варіант з шараном відпадає, з гольфом та ж історія, тобто у тебе залишається варіант лише з кадіком.
Кадік подобається і мені і дружині, але в мене сумніви відносно того що це малотонажка..... Там наші умільці сідушки заднього ряду ставили, і вікна вирізали. В знайомого є Фіат Добло спитаю як він задоволений чи ні. За пасат в5 дорогий він... Шаран після 2005 теж. Октавія скажи яка різниця між туром і класіком? З октавією одна проблема на авторіа в нас в обл ніхто не продає, треба просто чекати поки зявиться...
Ну от, не продають бо машинка добра, у відношенні ціна/якість. І в обслуговуванні не надто дорога, звичайно що дешевше в обслуговуванні ніж Б5 Знайомий купив нового добло, каже що супер, тіко бензиновий мотор заслабий, і кається що не купив дизеля, хоча рік тому, здається дизелів і не було...
Ні в інших регіонах вони є, треба або в сусідні області їхати, або чекати тут. Поки приглядаюсь до Каді 3 і Октавії. От продам своє авто тоді буду щось конкретне купувати, а то не знаю коли я своє продам 93 рік як не як.
5500 старт десь за 5300 віддам. На базарі правда 96р 6300. Я не хочу довго мучитись продавати, тому і ціна низька, та й взяв її за 5600, а за півтора року вона краща аж ніяк не стала, хоча за машинкою дивився але всерівно метал з часом кращим не стає. Старався не запускати її робив як для себе, але зрозумів що вона мені мала та і маючи грошенят на майже нову чому б не купити, коли брав її то грошей булор якраз на неї. http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_5212250.html от продалось авто http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_5192860.html ще одне. Моя комплектація 1,8 ААМ ГУР Люк (хоча я не вважаю його перевагою) МКП, ну і як бонус я одразу після того як купив зробив безшумку (нормальну вібро і звуко) хоча це теж не плюс до ціни. З недоліків міняли двекру тон відрізняється, і задня дверка фарба з низу лущиться. Як думаєш ціна нормальна?
Так пройдись пару раз по базару, подивись в неті і визнач ціну яка у вас в регіоні відповідає твоєму авто.