Нині вечером лишив під сільпом машину і забіг в магазин на 5 хвилин. В результаті дивлюся -- шось ключі в замок не залазять. Заліз в салон з пасажирської дверки, аж дивлюся -- магнітолу мою якась падлюка сп...дила, ше й замок поламала (я канєшно панельку з собов не брав). Кароче магнітола в мене і так троха глючила, так шо насчот того сильно не переживаю. Хочу купити си нову. В мене був панас CQ-C3503N, але він навіть трошки подряпані диски дуже погано читав (або починав дуже довго думати і тупити або видавав сіді-ерор і переключався на наступну пісню). Може порадите якусь нормальну магнітолку, шоб з досвіду гарно працювала, чи фірму хоча б? І ше шоб на екранчик багато букв влазилося =) Ціна до 150$. Одним словом треба шоб диски добре читав. А ше в мене на пульті були цифри, і я міг зразу переключитися на якийсь там 123 трек і не гортати пісні до посиніння. ПеСе: маю від старої магнітоли пульт. Мо комусь треба?
Відповідь: Порадьте магнітолку Після Панасоніка раджу брати Соні - звикати не треба буде, логіка меню та сама, і навіть легша, - не читаючи інструкції будеш користатися всіма функціями підсвідомо. А ще характеристики будуть на порядок вищі. Єдиний мінус - в соньках дизайн відносний, але це оправдовується ергономічністю, зокрема розміщенням кнопок відносно важливості функцій і будови пальців правої руки а також гумові вставки для точності і приємності керування, коліщатка для меню, заукруглення для відчуття пальцями і непотрібності шукати водію кнопки очима ітд.
Відповідь: Порадьте магнітолку Щоб добре диски читала, раджу брати Pioneer. Sony в мене була колись, то користуватись нею зручніше, всі кнопочки розтавані зручно і продумано. Але якщо диск трошке підкоцаний, то заікатися починає і на ямках, бруківці збоїть. Зимою купив Pioneer то ще до цього часу не чув щоб він заікнувся і підсилювач в Pioneer чуть покраще. Одним словом раджу Pioneer А на рахунок зручності то до всього з часом звикаєш.
Відповідь: Порадьте магнітолку слухай як би не вкрали ти б так і їздив з глюкнутим панасоніком, треба було ще кріпаку який тягнув пиво там лишити тепер у тебе буде модний мафон, за 150 можна купити щось Б/У, більш меньш нормальне. бо у мене був добрий мафон , з мультіками, я продав, поставив собі такий що читає тільки аудіо сд. тепер неможу купити МП3, бо як тільки є гроші то купляю щось до авто, кароче збираю на мофон купляю бампера.
Відповідь: Порадьте магнітолку перечитай ще тут http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1849&highlight=%EC%E0%E3%ED%B3%F2%EE%F4%EE%ED
Відповідь: Порадьте магнітолку Кажись моя муза до мене прийшла. Знайшов то шо мені по душі. Отаке -- Pioneer DEH-P5900MP. По функціональності задовільняє майже повністю. Лишилося тільки купити 8). Запитання до власників піонерів -- коли пришвидшену прокрутку трека включаєш вона працює з прискоренням (ну, коли спочатку повільно мотає, а потім чим раз тим швидше) (видів таке в бляупункті) чи з однаковою швидкістю? То для мене троха важливо бо люблю слухати трансові зборніки, а то один трек на 90-180хвилин і деколи замахує коли хочеться прогорнути на шось цікаве десь посередині і треба хвилин 5-10 мотати. :roll:
Відповідь: Порадьте магнітолку Нафіг слухати лажу, яка замахує, та ще й тривалістю три години Мазохіст, однако