порадьте мобільний телефон (бюджетний)

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем serg9, 3 вер 2010.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    потрібен моб. телефон для роботи
    вимоги:
    - добре тримає батарея
    - дуже добре тримає мережу
    - хороший динамік (добре чути співбесідника)
    - хороший мікрофон (добре чути мене)

тобто вимоги тільки до якісного звя"зку, все решта не цікаве.
    хто може порадити щось з досвіду і практики?
    приглядався до бюджетних Нокій і Самсунгів. Наразі звернув увагу на Samsung E1175. Разом з тим я все життя був на Нокії.
    Але теперішні бюджетні Нокії народ трохи харить, бо кажуть що в них динамік для розмови виконує ще й функцію й динаміка для здвінка, і тому коли ти розмовляєш по телефону, то тебе чути й оточуючим тебе на вулиці.

Чекаю рекомендацій, але бажано не просто "ляпів" а реальних порад.

2. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    О-о-о, ну в тебе Сергій і захцянки:D
    Колись мав нокіа 1112, телефон для роботи просто бомба - 4-5днів без підзарядки, падав безліч разів, дзвінок чути прекрасно, збірка дуже хороша, закупив був собі на офіс 5 штук, був довольний як слон

3. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Незнаю я своєю 1202 Нокія задоволений, Самсунг через 2 роки верняк почне глючити.

4. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    з перших відповідей я зрозумів що мабуть в сторону самсунга дивитись не варто?
    ну тоді якщо нокія, то будь-ласка конкретну модель, яка продається сьогодні. ні 1112 ні 1202 в продажу нажаль уже немає.
    можливо щось порадите з цих http://ilife.if.ua/show_cat.php?catid=1471&grid=1156

5. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    будь-ласка, Nokia 1616

6. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    нокіа 1616 ніяких недоліків , в воду 2 рази падав , а він працює , я мовчу вже про асфальт

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    вчора купив LG GM200 - рекомендую, все що перелічино тобою на вищому рівні, деякі функції краще реалізовані ніж в нокії та SE (ІМХО). То не перший телефон LG який мене вразив (і ціною теж, я взав за 680 грн). В ньому немає лише GPS і картка лише до 4ГБ, камера ЛИШЕ 2.1 МР і це всі недоліки. Я маю SE і не бюджетний (задоволений на всі 100:wacko:, а цей брав дочці...

Останнє редагування: 3 вер 2010

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)