Привіт, буду дуже вдячна, якщо хтось порадить піскоструй у Львові, бажано з приблизними цінами і номерами телефонів... Дякую.
Якщо тобі не принципово піскоструй чи дробоструй (принцип однаковий, тільки в першому випадку пісок, а в другому - металевий порошок), то на ТЕХМАЛі дробоструять. Ціни привабливі. Координати в темі про відновлення дисків.
з покраскою? Тань, ти поїдь туда (то біля мотозаводу) і поговори з ними в живу.. найди Сергія скажи шо з з Фольксваген клубу і шо тобі дали координати наші хлопці.. раджу зразу і красити диски в них технологія порошкової краски дає дуже хороший практичний результат!!! вони тобі розкажуть.. Borman собі всі колеса відпіскоструїв і покрасив за 300грн.. то дуже хороша ціна!!
Блін, Solaris, я маю на увазі, що 40 грн - то мені назвали ціну без покраски !!! І питаю, чи то нормальна ціна... А на рах покраски, то звичайно, що може і покрашу, думаю, що то буде краще, ніж самій з тим паритись... Тим більше я вже подумую над тим , щоб пофарбувати їх якийсь світленький синій, під колір Гольфа, а ободок чорний. Короче щось типу того. Так повторюю питання, 160 грн - то нормальна ціна на піскоструй ? Шукати того Сергія ?
Колеса мої звичайні металеві. Я на них зимою їжджу. Машина зараз фарбується, то за одно і про колеса я задумалась. Але 15 литі все рівно ще шукаю...
незнаю.. нарахунок 300грн з покраскою написав - це дешево чесно кажучи мав досвід з піскоструєням стальних дисків і їх покраскою - неблагадарноє ето дєло!!! корозія вийшла з під краски десь через пів року..
Я чогось теж так подумала... Та і нові стальні зараз дешево коштують... Блін, вже тепер сама незнаю, що хочу...
Відпіскоструїти диски можна на території Фізико-механічнго інституту шо на вул.Наукова, просто підїдеш на прохідну і запитаєш де знаходиться піскоструй тобі все пояснять, коштує це задоволення 20грн за диск, а пофарбувати можна порошковою покраскою(вийде краще і дешевше ніж грунтувати і фарбувати через пульверизатор) на території Мотозаводу 80972333971 звати Сергій, забув сказати коштує 55грн. Так виглядає диск після покраски
Піскоструїти потім нормально грунтувати і покривати порошковою фарбою. Як вже відомо - 300 грн. разом вся процедура. Самому щось шмаркати балончиками не раджу, оскільки акрилова фарба в балонах, навіть на грунті і покрита лаком не тримається довго.