Порадьте щодо двигуна

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем @ndriy, 1 січ 2009.

1. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Мотор на татовому Фольксвагені Lt 35 1996р пройшов 620 тис без ремонту не фраховуючи масла і фільтра,ремені. І от проблема ремінь ГРМ тріс але його міняли 25 тис тому відповідно погнуло клапана на теперішній стан мотор брав 1л масла від заміни до заміни ! Що краще ремонтувати цей двигун чи купити Б.У.

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    зробивши мотор ти знаєш в якому він стані і що там зроблено!!!
    купивши ти купуєш кота в мішку..
    я осінью тоже хотів собі купити мотора щоб не робити свого але не попалося жодного продавця який би згодився щоб мій майстер подивився всередину.. хоча я і був згідний купити нові болти і прокладку..
    тимбільше якшо погнуло клапана то треба робити тільки голову а то насправді не так страшно і дорого як я колись собі думав.. клапан до мого гольфа 40грн х8=320 грн

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    очевидно, що найкраще - робити свій мотор. Хіба би попався БУ , в якому ти бачиш стан і впевнений шо він хороший. Інакше дійсно кіт в мішку. Причому якщо робити свій, то скоріш за все мова буде йти не просто про заміну клапанів, а про повну капіталку оскільки пробіг мотора доволі значний. Зате на виході ти отримаєш повноцінний двигун, який ще стільки ж проїде.

4. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Дякую за поради! Вирішили робити той мотор сьогодні майстер розібрав подивився і сказав купити 4 клапана а на рахунок капіталки то сказав шо поміняти тільки кільця і не розточувати блок бо там нема виробітки і ше рідні поршня і вони ше троха наїздять і лити півсинтетику ZIK таку як лили завжди.

5. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST
    на особо великий ресурс після заміни кілець можна не розраховувати.
    з нормальною капіталкою не порівняти. хоча тут ціна буде суттєво відрізняти.
    так само нормальну капіталку в умовах львова не порівняти з новим мотор який зібрано на конвеєрі.

а як майстер оприділив що там нема виробітки ?

Останнє редагування: 2 січ 2009
  6. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    от тут дай вгадаю - вивів поршня в ВМТ в похитав рукою, сказав що то нормально і шо то тепловий зазор. ну де ж йому взяти гроші на гідний інструмент, так ним ше і треба вміти користуватись.
    ніразу не бачив щоб хтось інакше робив, хто мені поаже майстра який міряє точними інструментами ставлю пивко.

7. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Якщо треба дам телефон!

8. Solaris

Solaris Аксакал

Коляса Остап Леонідович!!!!
    якщо треба також дам номерок домовитесь поспулкуєтесь..

9. Pol

Pol Super Moderator

давай я весною поспілкуюсь і завітаю.

10. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Можеш купляти пивко!!!!! Мені також проміряли блок. Я обійшовся заміною кілець і новими шатунними вкладишами, без розточки. Виробітка була в межах допустимого. Міряли нутроміром, похибка 0,01мм. Треба проміряють. Майстра знаю. Він розточник і ліфувальник.Старший дядько, нарікань поки небуло.:hi:

11. Solaris

Solaris Аксакал

мені як міряв Остап Леонідович Коляса (номер дам пізніше бо він на роботі) то міряв 3 значення але я запамятав тільки конусність..

12. Pol

Pol Super Moderator

ROS,
    NCRPI,
    Solaris,
    без питань. слово не горобець сказав - зроблю.

давай телефон

також давай нумбер

мені дуже приємно буде якщо майстра будеш знати не тільки ти а е і ми, нам всім може пригодитись хорший толковий моторист.

13. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Ану докладніше за того Колясу.Знаю,що він якийсь ви кладач з політеха з кафедри автомобілів,живе біля ДАІ на Кульпарківській, ПОЛ тож біля тебе, панти заламує як на Алексі і ціни такі самі, з моїм попереднім Гольфом крутив яйця тиждень, мене цікавила ходова,його рвало до мого мотора, після ціни за переборку всього мотора і ціни від 800 уо за роботу я знайшов інших майстрів.На Гольфі відїздив 3 роки до мотора в середину так і нелазив, нічого там не застукало і масла так і не почало їсти.Є на думці показати йому Ауді( для діагностики), поки думаю.

14. Solaris

Solaris Аксакал

та нашо тобі ті панти :D

чесно кажучи незнаю які панти і ціни на алексі але коли був в нього останній раз то він брав 60грн за годину але то було давненько бо по грошах мені в нього вигідно робити тільки підкапотне, зато знаю шо зробить так як треба.. на Алексі наскільки мені відомо беруть оплату без посередньо за виконану роботу..

я в кінці літа робив мотор з подальшою настройкою підкапотного заплатив 2000грн за роботу.. мабуть на всьо ціни ростуть а на ремонт двигунів в нього падають з часом :D

15. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Колись робив (його майстри, бо сам він не робить) мені двигун в опелі (кільця/вкладиші/сальники клапанів), ціни на запчастини завищені, при тому запчастини вони ставили самі дешеві, ціна на роботу також немала, через 30 тис пробігу двигун почав брати масла 1-1.5л на 1000 км пробігу, також проводив роботи по електриці - грошей попав багато, а причини так і не встановили (інші майстри потім знайшли) - приймали тимчасові заходи (перемички всякі ставили і т.д.), особисто я до нього більше не поїду.

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Потрыбен мотор 1,4 без навісного - хто що скаже? Ціна?

17. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    потрібно срочно... прошу викласти номери телефонів своїх мотористів !

18. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    80676753075 Петро

• Подобається Подобається x 1
  19. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Volodumur то часом не той Петро що працює на сервісі на личаківській?

20. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Той.Вже не раз до нього звертався,його роботою задоволений.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)