А що таке оригінал? Практично всі частини ходової зроблені іншими виробниками по замовленню В мене наприклад сайлент-блоки Лемфордер в оригіналі йдуть
Лемфордер це дуже хороший замінник оригіналу.Якщо поставив то не парся,правда є підробки,тому бажано брати у знайомих.
Ще нічого не поставив.... Тільки взнаю що до чого і як... А як відрізнити підробку від оригіналу??? Наприклад той самий лемфордер???
Раз нехватило мені одного сальника в мотор, чуваки поставили тої самої кантори шо брав я в знайомого, після місяців двох-трьох сальник потік, взяв сальник в знайомого, при заміні виявив різницю між сальниками, а саме, інші пружинки (не якісні), не якісне виконання самого сальника, спитав де брали, пішов до чувака в магазин, сварився довго, правда чувак бився в груди і казав що бере запчастини тільки на інтеркарсі... але ціна того сальника шо навернувся, була в два рази менша ніж гуртова інтеркарсівська, тоість точно підробка... от так от...
Привіт всім! Хлопці, щоб не створювати нової теми запитаю тут. Якої марки найкраще брати подушки двигуна? Бо в мене накрилася та що під лапою коробки. Чи може рідну б\у?
Сьогодні придбав шарові шарніри фірми "Moog" десь на днях буду міняти. В магазині також казали що ці хороші... і багато хто бере саме фірми Муг. Ще ніхто не приходив жалітися. Ще раз усім щиро вдячний хто відгукнувся.