Порадьте сигналізацію...

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Franko, 31 гру 2007.

1. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Певно скоро будем брати машину в Києві, і постає проблема вибору сигналізації і страховика Каско.
    Так от в автосигналізаціях ніц не розумію, і в цінах не орієнтусь :sad: так от ваші рекомендації з найкращим співвідношенням ціна/якість/надійність. І чи варто ставити в Автосалоні чи їхади в якесь СТО???

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Порадьте сигналізацію...

якщо це не вплине на гарантію - ставити на СТО
    якщо машина використовуватиметься у Львові - ставити в Києві
    думаю, що тільки Шериф - вони настільки заполонили ринок, що часто іншої і не знайдеш. А взагалі пофік яка сигналка - вони всі базуються на одинакових процесорах.

3. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Якщо купуєш нову машину то купуй в Київі, якщо вживану то не в"якому випадку київлянина. Сигналку саме краще класти самому, або у професіонала, всіх тонкостів тобі розкрити не можу бо сам кладу, але можу сказати що сигналку потрібно класти індивідуально, що у нас знайти дуже важко, в основному працюють на кількість, а не на якість. нормальна покласти сигналку потрібно мінімум 2-3 дні. Я прихильник простих сигналок але з кваліфікованим піходом до встановлення. Чим навороченіші сигналки тим більше збоїв в програмі.

• Подобається Подобається x 1
  4. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

порадьте де нормально, швидко та за скільки? якщо я приїду зі своєю сигналкою, встановлять, ????

5. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Віталій (80677109740), знаходиться біля управління ДАІ на Кульпарківський(з'їжджаєш з кульпарківської як до автобазару, недоїжджаєш 60м. повертаєш наліво, бачиш гаражі, зліва великі ворота, він працює там). Ставив сигналку із зворотнім зв'язком, MONGOOSE EMS 1.7R заплатив 125 доларів. Часу зайняло 2 години. Дає гарантію.

6. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN

а на що саме він дає гарантію????

7. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Трохи не в тему, але можна аргументувати чому, мені навпаки радять брати в києвлян.
    Може для львівських зроби виключення, конкуренції думаю не буде, цікавить демонтаж старої (де шукати блок?) і встановлення нової( чи можна поміняти тільки сам блок?)

8. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

На усунення недоліків, котрі можуть виникнути через неправильне встановлення або заводський брак.

9. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Вибачте може щось не зрозумів. В Київі машини дешевші ніж у всій Україні, але в місті сипять дуже багато солі і через декілька років стає не машина а "Друшляк".

Я конкуренції не боюсь, а відкрити свої секрети можу кожному окремо в приватній формі, але друкувати для загального користування не буду.

10. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

молодець +

11. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

тут люди кажуть щоб нормально поставити з два дні потрібно часу, я так порахував то він в тебе за роботу взяв 125 баксів твоїх -485 грн.(сигналка) ну 30 баксів це дешево,

Додано через 2 хвилини
    такий варіант також підходить, він реальний,??? бо поміняти блок і самому можна,(якщо з боку електрик) :)

12. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Все залежить від класу встановлюваємой сигналізації. Гарному майстру потрібно біля 4-8 годин на її встановлення!

13. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

а які відгуки зробите про імобілайзер? скільки він взагалі приблизно коштує.
    він допомагає?

14. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

конечно помагає кожна запара помагає виграти зайві декілька секунд часу.

15. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Я мобілайзер зробив своїми руками і по своїй схемі. І як сказав Pol всяка замутка збільшує час угона авто.

16. zinzet

zinzet Новачок

VW/Passat/B4/1995/ADY 2.0

Люде добрий, український!!!
    Підкажіть, будь-ласка, що таке іммобілайзер!
    Тіки не бийте сильно, бо в машинах взагалі нічого не тямлю, за кермом взагалі тільки декілька разів був.

П,С.
    О, як приєино розмовляти українською на форумі, а то на всіх київ форумах по-російськи!!!

Всім попередньо вдячний!!!

17. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

Іммолілайзер - це електронний пристрій, що розриває певні електричні ланцюги чи якимось іншим, нефізичним (електронним, електричним) способом унеможливлює запуск двигуна чи пересування а/м

Додано через 1 хвилину
    Собі ставив сам. Близько 12 годин часу

18. zinzet

zinzet Новачок

VW/Passat/B4/1995/ADY 2.0

Щиро вдячний за відповідь!!!

Це мається на увазі чіпсет, який стоїть в ключі автомобіля?

19. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

Чіп в ключі - це "ключ" до імобілайзера, який його розблоковує.
    Сам імобілайзер знаходиться десь "у нутрощах".
    У G4 штатний іммо стоїть в приборній панелі.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)