Певно скоро будем брати машину в Києві, і постає проблема вибору сигналізації і страховика Каско. Так от в автосигналізаціях ніц не розумію, і в цінах не орієнтусь так от ваші рекомендації з найкращим співвідношенням ціна/якість/надійність. І чи варто ставити в Автосалоні чи їхади в якесь СТО???
Відповідь: Порадьте сигналізацію... якщо це не вплине на гарантію - ставити на СТО якщо машина використовуватиметься у Львові - ставити в Києві думаю, що тільки Шериф - вони настільки заполонили ринок, що часто іншої і не знайдеш. А взагалі пофік яка сигналка - вони всі базуються на одинакових процесорах.
Відповідь: Порадьте сигналізацію... Якщо купуєш нову машину то купуй в Київі, якщо вживану то не в"якому випадку київлянина. Сигналку саме краще класти самому, або у професіонала, всіх тонкостів тобі розкрити не можу бо сам кладу, але можу сказати що сигналку потрібно класти індивідуально, що у нас знайти дуже важко, в основному працюють на кількість, а не на якість. нормальна покласти сигналку потрібно мінімум 2-3 дні. Я прихильник простих сигналок але з кваліфікованим піходом до встановлення. Чим навороченіші сигналки тим більше збоїв в програмі.
Відповідь: Порадьте сигналізацію... порадьте де нормально, швидко та за скільки? якщо я приїду зі своєю сигналкою, встановлять, ????
Відповідь: Порадьте сигналізацію... Віталій (80677109740), знаходиться біля управління ДАІ на Кульпарківський(з'їжджаєш з кульпарківської як до автобазару, недоїжджаєш 60м. повертаєш наліво, бачиш гаражі, зліва великі ворота, він працює там). Ставив сигналку із зворотнім зв'язком, MONGOOSE EMS 1.7R заплатив 125 доларів. Часу зайняло 2 години. Дає гарантію.
Відповідь: Порадьте сигналізацію... Трохи не в тему, але можна аргументувати чому, мені навпаки радять брати в києвлян. Може для львівських зроби виключення, конкуренції думаю не буде, цікавить демонтаж старої (де шукати блок?) і встановлення нової( чи можна поміняти тільки сам блок?)
Відповідь: Порадьте сигналізацію... На усунення недоліків, котрі можуть виникнути через неправильне встановлення або заводський брак.
Відповідь: Порадьте сигналізацію... Вибачте може щось не зрозумів. В Київі машини дешевші ніж у всій Україні, але в місті сипять дуже багато солі і через декілька років стає не машина а "Друшляк". Я конкуренції не боюсь, а відкрити свої секрети можу кожному окремо в приватній формі, але друкувати для загального користування не буду.
Відповідь: Порадьте сигналізацію... тут люди кажуть щоб нормально поставити з два дні потрібно часу, я так порахував то він в тебе за роботу взяв 125 баксів твоїх -485 грн.(сигналка) ну 30 баксів це дешево, Додано через 2 хвилини такий варіант також підходить, він реальний,??? бо поміняти блок і самому можна,(якщо з боку електрик)
Відповідь: Порадьте сигналізацію... Все залежить від класу встановлюваємой сигналізації. Гарному майстру потрібно біля 4-8 годин на її встановлення!
Відповідь: Порадьте сигналізацію... а які відгуки зробите про імобілайзер? скільки він взагалі приблизно коштує. він допомагає?
Відповідь: Порадьте сигналізацію... конечно помагає кожна запара помагає виграти зайві декілька секунд часу.
Відповідь: Порадьте сигналізацію... Я мобілайзер зробив своїми руками і по своїй схемі. І як сказав Pol всяка замутка збільшує час угона авто.
Відповідь: Порадьте сигналізацію... Люде добрий, український!!! Підкажіть, будь-ласка, що таке іммобілайзер! Тіки не бийте сильно, бо в машинах взагалі нічого не тямлю, за кермом взагалі тільки декілька разів був. П,С. О, як приєино розмовляти українською на форумі, а то на всіх київ форумах по-російськи!!! Всім попередньо вдячний!!!
Відповідь: Порадьте сигналізацію... Іммолілайзер - це електронний пристрій, що розриває певні електричні ланцюги чи якимось іншим, нефізичним (електронним, електричним) способом унеможливлює запуск двигуна чи пересування а/м Додано через 1 хвилину Собі ставив сам. Близько 12 годин часу
Відповідь: Порадьте сигналізацію... Щиро вдячний за відповідь!!! Це мається на увазі чіпсет, який стоїть в ключі автомобіля?
Відповідь: Порадьте сигналізацію... Чіп в ключі - це "ключ" до імобілайзера, який його розблоковує. Сам імобілайзер знаходиться десь "у нутрощах". У G4 штатний іммо стоїть в приборній панелі.