ШАНОВНІ VWгеноводи таке : купляю собі пасата б5 і хочу провести повну діагностику (ходова, двигун,електрика) порадьте СТО бажоно в районі стрийської, городоцької!!!!!
р-н Стрийської - вул.Підстригача "БОШ-сервіс" р-н Городоцької - "АЛЕКС" (ціни на діагностику досить лояльні) ПІ.СІ. Якого пасата береш, рік, об'єм, ціна, пиши тут все, щось порадимо.....
знайшов пасата 98р. 1,8 турбо, ABD, ABS, Иммобилайзер, Подушка безопасности (Airbag), Сигнализация, Центральный замок; Бортовой компьютер, Кондиционер, Круиз контроль, Люк, Усилитель руля, Эл. стеклоподъемники; ціна 9100$
оглядин небуло)))))звязався по телефону з KYMом і він порадив що краще шукати авто без турбіни!!!!!! машина і надалі в пошуках!!!!!
KYMовi респект, терміново звернувся вночі з п'ятниці на суботу, в 11 ранку вже був у нього на оглядинах. Оглянув дуже якісно і чітко дав зрозуміти, шо то за машина Після чого я почував себе дуже впевнено і не наробив помилок Сам їхав з Києва.
Треба поставити діагноз двигуну моєї Jetta 5 (1.6), підбирає масло (можливо кільця). Шукаю толкового спеціаліста. Ціна питання поточного ремонту?
Приїжджай ...діагноз поставим. поточний ремонт поняття розтягнуте. Спочатку тре визначитись що ремонтувати. Дай код двигуна
Скажіть як можна до Вас попасти машина гольф 3 1.6 1994р моно інжектор скачуть оборотидо 2000 на холостих потім пробадають, дякую
Маю проблему з Пасатом б3 9А який робить тільки на газу. На холодну коли заводжу працює 5-7хв і глохне.Після цього заводиться і не тримає холостих поки не вистигне знов.Так вже докрутився що стартер не крутить а клацає.
добрий вечір .... мужики підкажіть нормального майстра треба до головки глянути ..гольф 4...1.6 (BFQ) а то шось то дьоргається то..їде нормально то холостий пропадає...думав з іскрою шось ..поміняв катушку..дротии...свічки ... і шось нічого толком не дало проїхав 200 км і далі те саме.....шукаю майстра толковго який би глянув...