Доброго дня.Порадьте толкового карбюраторщика, у Львові , карб 2е2 , великий розхід.Був в Андрія на Боткіна - відкрив ,поміряв СО ,сказав ,з карбом все нормально, а розхід 17-18 літрів. Але по-моєму,однозначно проблема в карбі, йому просто лінь щось регулювати , розбирати,йому простіше СО поміряти і ХХ виставити, не хоче возитися , бо я так розумію на це цілий день піде , а в нього потік клієнтів.
поїдь до славіка... хоча той тоже нехоче возитися.. я коли за мій славік нехтів братися (заїдала дросельна заслонка і при остиганні не закривалась і потім мотор не заводився) то приїхав і сказав шоб зробив повну діагностику в нього така послуга є і він поки розбирав і збирав той карб знайшов причину і усунув її.. кароче записуйся на повну діагностику!!!
CO міряти на холостому толку мало.. чи може в тому є якийсь прихований зміст ? ) по суті це тільки суміш на ХХ, а міряти треба на всіх режимах, і бажано не якимось допотопним газонаналізатором, а нормальним лямбда-зондом. Дивно чого ті карбюраторщики які настроюють професійно карби неможуть собі купити нормальні прибори для роботи. Офф: поставте хто небудь горизонтальні dellorto на фольц, мені цікаво як вони себе поведуть на стандартному моторі )) з настройкою поможу.
на пасічній якшо їхати від кольца на зеленій за салоном Ямахи десь мабть метрів 200.. там гаражний коператив є на брамі спитаєш славіка карбюраторщика.. ввечері як не забуду дам номерок до нього.. або юзай пошук десь вже писали..