Майже розвів батькак продати Гольф2 1.3 1987, 3 двері червоній. Та він вагаеться мовляв, що в замін візьму. Йому потрібен ВВ, об. од 1.5 (не дизель). Можливо Г3 (на 3 двері), чи Пассат(універсал). Він розраховує десь на 6500$. Яку б модель ви йому порадили? Прошу обргунтувати відповідь, вказати потужність, спож. бензину, слабкі місця. Заздалегіть вісм дякую:!:
Відповідь: Порадьте VW! Оооо...яка модель??...залежно для чого... за 6500 можна найти нормальний Г3 або трохи вбитий В3 Слабкі місця шукай на форумі
Відповідь: Порадьте VW! Г3 95р. 1,8л. АКПП ел.пак. став мені місяць тому 8750 правда тіко пригнаний був ше колеса досі стоять 195/50 Р15 їду як волами
Відповідь: Порадьте VW! та ладно є червоний гольф3 1994 року набитий, без кондюка вроді з люком, в нормальному стані.
Відповідь: Порадьте VW! Ціна? Двигло? ГУР? Диз Бенз? Ти так сказав, як моїй мамі: - Яка машинка? - Червона!
Відповідь: Порадьте VW! гм... ото ціни на літо виросли:? ще два місяці назад знайомий взяв Г3 1.4 щось за 7 000 а документи на Г2 по чому??? а на зиму доки дешевіють???
Відповідь: Порадьте VW! Г2 само рульна машина тут один товаріщь хоче гольфа за 6000 продати і неманше 92 рік 1,8 з гідропідсилювачом і електропакет
Відповідь: Порадьте VW! ееееееее.... таде, ти певно жартуєш, стіки коштують доки на Пасата(знайомі в аварію тиждень назад попали то за 2500 продали), знаю що Г2 були в районі 1700-1900
Відповідь: Порадьте VW! Скажем так, знову, бо хотів зробити дешевше... гнати під інвальда, виясняв нюанси - гибле діло...писав на форумі. Добре що не починав... Тепер вияснив всі моменти гнати під доки зара оптимальний варіант... П.С. сорі за офтоп
Відповідь: Порадьте VW! підтверджую! справді такі ціни на зовнішньому ринку, для своїх їх за 2000 віддають на Пасю Б3 і то ше треба в одне місце цьомати щоб віддали
Відповідь: Порадьте VW! Я його не гнав так мені підійшло, ще тиждень чекав поки його ті що пригнали під докум. поставлять.