хочу купити веб-камеру для спілкування в Скайпі. Подивився в інеті, а їх там сила силенна різних. Щоб не вдуплятися в тих всіх високих технологіях - питаю вас, а ви вже порадьте. Ітак камера потрібна для скайпа. монік-лсд. то чи вона має чіплятися зверху на монік чи має бути якась інша? також потрібен мікрофон, але кажуть що камери є з вбудованими мікрофонами. варто брати з мікрофоном чи окремо? одним словом порадьте комплект, щоб можна було шаритися в скайпі. також щоб було бюджетне, не дороге, ітак через рік-два викидати. :D
Їх справді море різних, кріплення майже у всіх підійдуть на монітор, кришку ноутбука і т.д. Брати з мікрофоном однозначно. З тих що зараз бачу в наявності, досить непогана камера з мікрофоном Genius VideoCam iSlim 320, вона невелика за розміром, і ціна досить непогана в порівнянні - 148,8 грн. Брали їх кілька людей - задоволені. Бо з вебкамерами можна часом попасти на таку штуку, що загалом непогана, але не на всіх компах працює, конфлікти бувають, і або звук, або відео глючить. А з цією моделлю поки проблем не було.
Вони теж непогані, але я особисто не дуже люблю тих круглих камер - великі і смішні трохи )) Волію інші форми ))
ок, наразі прислухаюсь до Genius iSlim 320. вона у нас коштує 144 грн. ще будуть рекомендації? що скажете про Logitech QuickCam C160 Black ??? ціна 140 грн. бажано з тих, які є в наявності тут http://ilife.if.ua/show_cat2.php?grid=12567
наразі почитавши відгуки і порившись в інтернеті поки що віддаю перевагу Logitech Webcam C210. Чи є досвід користування такою веб-кою ?
Маю Genius e-Messenger 310 і також Genius i-Look 310 з обидвома проблем не мав. Перша подобається більше (легше закріпити на монітор), великою чіткості відео мені не потрібно (достатньо щоб бачили). І рідко, взагалі, користуюся ними.