Порадьте з двигуном

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Lyubomyr, 26 чер 2007.

1. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

VW Passat B7; Barkas B1000-1 1989 1.3 MH
    Цікавлюсь двигуном 1.8 карб + АКП від Фольца Пасата 2(крокодила).Маркування не знаю. Цікавить чи можна дістати це все, в якому стані, за скільки,особливо АКП.Ну і бажано в нормальному стані!

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Порадьте з двигуном

А у тебе як мотор стоїть? Продольно машини або поперк? Привід на які колеса йде? Бо у пасста Б2 стоїть двигун продольно і привід на передні колеса. Як ти це питання будеш вирішувати?

3. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

Так це основна причина вибору двигуна від Б2!!!Двигун розташований повздовж і передній привід.Якби було місце для поперечного то вже давно поставив би від Гольфа. Я уже цікавився Г2 1.3 але під мою рідну КПП, але так поки її КПП не знайшов. Ось вирішив ставити від Б2 з АКП. Проте одна проблема з ручкою переключенням передач - тому вирішив ставити АКП!

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Мушу тебе розачурувати. Тіх років АКП може бути мягко кажучі не у дуже гарному стані. Я б не став з тим морочити собі голову.

5. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

На рахунок АКП знаю, але всеодно хочеться!!!Є якісь варіанти?

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

В В-5 та А-6 теж двигуни стоять повздовж, пробий, правда він буде не дешевий :)

7. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v

возь ми коробку с мотором от ауди 80 бочка 1в1 б2
    у меня кстати покупали моторы с коробками об б2 и ставили на баркас:!:
    и москвич 2141:lol:

8. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

krilov
    яка ціна КПП з двигуном?

9. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v

вобще надо считать но предварительно скажу что гдето в районе 1000 уе а вобще рекомендую поискать целиком 80 аудюху на запчасти, снять что надо а остальное скинуть на разборку:idea:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)