Я юзаю контіненталь, брат катає росаву "ледокол" то по характеристикам нічим не поступається моїй лише ціна в два рази нижча. Якщо не літати по засніжиних дорогах то її (росави) хватає з головою, непогано веде себе і на вкатаному снігу (добре вгризається) ну а на гололід є шиповка. Я не агітую але якщо потрібно недорого та якісно то Росава "Ледокол".
при підборі резитни треба виходити з того в яких умовах вона буде використовуватися,і яка манера водіння
тоді бери кілька виів шин. як на мене немає гуми на всі випадки життя, а якщо і є то по ціні дешевше купити кілька))) оприділись з бюджетом і обери найкращий варіант на ту суму. скільки ти готовий потратити 2000 грн чи 6 000 грн,?
Michelin X-Ice 2 = шикарно по льду їду, сніжні сугроби теж перелітає разом з машиною, а що до поставить, то більш-менш таку, що не китай повний, і на карман сильно не потяне.
Gislaved Nord Frost 3 ,їх тепер випускають під маркою General? я на свої немаю жодних нарікань,навіть було акум сів і заводив з буксира, надиво завелась
Їжджу на Росаві літом і зимою, Літня SQ-201, Зимова WQ-101 шипи. Фіг мене хто переконає брати інше. Літня 3-й сезон, рельси її не беруть, їжджу в основному по Львову, тому це важливо. Зимова з шипами на ціну без шипів забугорної, їзда на ній всерівно шо літом по асвальті. Якщо тре дешево і без вимахування то саме воно. Принаймі на свою ціну вона їздить на 200%
відкатав на "Джетті" 4 зими на PIRELLY WINTER CARVING EDGE. Був дууже задоволений. Не знав, що таке буксування в снігу. Їздив у мандрівки Київ -Західна у снігопади і заметілі і не мав проблем. Зрештою, навряд чи ти знайдеш тут людину, яка б мала можливість в однакових умовах попробувати бодай 4-5 типів гуми.. Кожен хвалитиме те, що мав... Почитай тести з журналів: http://www.autocentre.ua/ac/service/exploitation/test_shin_18565_r14_zimnjaja_dvadtsatka-19198.html http://www.autocentre.ua/ac/tyres/a..._shiny_18565_r14_semejnyj_sovet_ii-20352.html
У мене на зиму Росава WQ-102. Нарікань ніяких. Перед тим як купляв, то казали що на тому заводі поставили нову лінію по виробництву резини, тому вона не поступається іншим фірмам.
Бери на шо хватає грошей і жаба дозволяє :D і будеш їздити із задоволенням. :gamer: В основному незадоволені ті що довго перебирають, потім куплять і вагаються що купили не те , що ще б 20грн і були б кращі.
Я поставив контіненталь TS850. Їзди по снігу ще не маю на них, але резина дуже м'ягка і протектор хороший. Привіз собі з Польщі новими за півдарма )))
+1 ))) оскільки і так кожен купує те, на що вистачає,виходячи з того ,в чім є потреба ,а не бажання ультра пантів які зазвичай недоцільні і непокишені
на попередній машині їздив на Gislaved Nord Frost 3 жодного разу не підвела їжджу багато (майже кожних вихідних в іншу області, де від нормальної дороги до села по 15 км до хати, буває за годину може проїїхати 1-2 машини, а може і по пів дня ніхто, відповідно сніг за 2 роки не бачив щоб читили, може хтось уазиком прогорне, або молоковоз) цю зиму поміняв авто, катаю Dunlop Winter Sport 3D, пробував 100+км/г по снігу та льоді і не міг подумати - як по рейках!! не агітую за такий екстрім, але такі були обставини а їздити треба з головою, бо ніяка резина не поможе...
Хіба фінського виробництва. Російського боковини ніякі, сама резина швидко зношується. За літо вдів при індексі 6, зняв - індекс 4 ледь видно. Фінського виробництва при тому самому кілометражі зношувався заледве 1 індекс. І щодо зимових - на барумах на ту саму горку, покриту льодом, виїзжав на ура, на тих російських зимових нокіанах - ніяк.