Подскажите хорошего мастера для таких работ по кузову: 1. Снять накладки на арки и пороги, почистить от старого герметика, которым крепились накладки. 2. Убрать ржавчину на арках, порогах, на дверке и крыле (повздувалась краска) 3. Покрасить все выше перечисленное 4. Наклеить накладки на арки и пороги обратно Заранее спасибо !
Походу, хороші відгуки про одного майстра на Кривчицях. Він займається рихтовкою і пофарбуванням, а також добре паяє пластик (бампера, решітки, молдинги). Ось тут обговорюється http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3966
Привіт Всім! Допоможіть порадою, хочу приварити одну латку на днищі своєї Джети.Але думаю коли буде те місце грітися сваркою ,чи не пошкодить воно заводської антикорозійної обробки поблизу тої латки від високої температури.Днище небуде гнити швидше?
Привіт всім! Поставили три латки на днищі я замастив мастикою бітумною дав трохи підсохнути і наклав другий шар. Знайомий на СТО каже що перед тим треба було пройтися грунтовкою а потім мастикою.Що робити що порадите і як бути ,бо щось неохота все здирати???
За 5 років нічого не буде це точно. Так мені сварщик колись мого Г2 підварив знизу хляпнув мастики і будь здоров. Не відвалювалось По хорошому конєчно треба грунт але... Не рухай вже
Підскажіть яким чином в середину у пороги залити? Напевне через пробку між передніми і задніми дверима і чи потрібно якийсь шприц чи як? Порадьте щось хто стикався з цим
Це типу лити через лійку чи як? якщо лити самотьоком рідина осяде тільки на нижній частині а це трохи погано
Продається бачок з шлангом, на кінці шлангу є форсунка яка розпиляє в туман мастику під дією тиску від компресора. Але бажано операцію обробки робити в літню пору, або теплому приміщенні. До теплого металу краще прилипає цей шмурдяк.