Посоветуйте мастера по кузову

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем abarinoff, 9 чер 2009.

1. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.
    Подскажите хорошего мастера для таких работ по кузову:

1. Снять накладки на арки и пороги, почистить от старого герметика, которым крепились накладки.
    2. Убрать ржавчину на арках, порогах, на дверке и крыле (повздувалась краска)
    3. Покрасить все выше перечисленное
    4. Наклеить накладки на арки и пороги обратно

Заранее спасибо !

2. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.
    Неужели никто не может посоветовать хорошего мастера ?

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Походу, хороші відгуки про одного майстра на Кривчицях. Він займається рихтовкою і пофарбуванням, а також добре паяє пластик (бампера, решітки, молдинги). Ось тут обговорюється http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3966

• Подобається Подобається x 1
  4. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Привіт Всім! Допоможіть порадою, хочу приварити одну латку на днищі своєї Джети.Але думаю коли буде те місце грітися сваркою ,чи не пошкодить воно заводської антикорозійної обробки поблизу тої латки від високої температури.Днище небуде гнити швидше?

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Зразуж пiсля сварки оброби то мiсце гравiтексом, або мастикою i нiчого гнити не буде!

6. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Привіт всім! Поставили три латки на днищі я замастив мастикою бітумною дав трохи підсохнути і наклав другий шар. Знайомий на СТО каже що перед тим треба було пройтися грунтовкою а потім мастикою.Що робити що порадите і як бути ,бо щось неохота все здирати???

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    За 5 років нічого не буде це точно. Так мені сварщик колись мого Г2 підварив знизу хляпнув мастики і будь здоров. Не відвалювалось :)
    По хорошому конєчно треба грунт але... Не рухай вже

8. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Підскажіть яким чином в середину у пороги залити? Напевне через пробку між передніми і задніми дверима і чи потрібно якийсь шприц чи як? Порадьте щось хто стикався з цим

9. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а ти клізмою попробуй))

10. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Це типу лити через лійку чи як? якщо лити самотьоком рідина осяде тільки на нижній частині а це трохи погано

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Тряси Тревела - він тут бігав пороги задував

12. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Продається бачок з шлангом, на кінці шлангу є форсунка яка розпиляє в туман мастику під дією тиску від компресора. Але бажано операцію обробки робити в літню пору, або теплому приміщенні. До теплого металу краще прилипає цей шмурдяк.

13. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Цей шланг встромляється між дверима на каркасі?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)