Посоветуйте/оцените потенциальный вариант покупаемого Golf'a

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем abarinoff, 12 чер 2007.

1. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.
    Привет всем !

Рассматриваю вариант покупки такого экземпляра (по наводке Markell'а): Golf 3 2.0 GTI Edition, полный электропакет, климатконтроль, АБС, серворуль, гидроусилок, 2 подушки безопасности. Машина 1995 года выпуска, на Украине 1 год. Начальная цена - 9500 вечнозеленых с возможностью торга.

Завез машину на осмотр, нашли в ней следующие дефекты/детали подлежащие замене:

1. Поменять опорные подшипники
    2. Правое боковое зелкало было битое, то-есть есть трещины на основе которая держит зеркало.
    3. Масло + маслянный фильтр надо поменять
    4. Возможно надо менять прокладку крышки головки цилиндров (так сказали так как подтекает масло на подходе к двигателю), возможно проблема в засорившемся фильтре
    5. Барахлит левый електроподьемник - теоретически надо смазать механизм...
    6. Поменять сальники полуосей
    7. Люфт левого и правого передних подшипников
    8. Незначительный стук в рулевой
    9. Побиты передние пороги и там образовалась ржавчина (вообще в двух-трех местах была замечена незначительная ржавчина)
    10. Небольшая дырка в днище под задним сиденьем
    11. Челез 5-10 тысяч надо будет менять саленблоки задней балки
    12. Задняя часть выхлопной трубы имеет небольшую трещину - надо будет заварить
    13. Правый рулевой наконечник поменять
    14. Люфт в рулевой рейке
    15. Левая и правая шаровые имеет люфт
    16. Порваный пыльник на стойках стабилизатора
    17. В скором будующем прийдется менять два передних тормозных диска

Это то что мне сказал мастер, я в этом всем не шарю (я только начинающий Гольфовод), так что привел то что успел записать.

Вопрос к всем знатокам Гольфов: цена для машины 12-летней сам понимаю немаленькая, но хотелось бы услышать ваши коментарии. По возможности приведите приблизительные цены на замену/исправление названных неполадок, может кто уже чинил/менял что-то из названного выше и ориентируется по цене...

Заранее всем спасибо !!!

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: Посоветуйте/оцените потенциальный вариант покупаемого Golf'a

Та це не машина, а просто клондайк для петрового сервісу :)

3. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

І запчастини всі в мене по добрим цінам можна взяти!

4. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.

Можно конкретней во сколько какие запчасти мне обойдутся и во сколько выльется работа ?

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Обійдуться в кругленьку суму, але з клубною картою зекономиш цілих 20%

6. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

напиши конкретно які запчасті?
    і шо треба робити?

7. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.

Вопрос сейчас стоит в том, какую именно "кругленькую сумму" надо будет отдать за устранение неполадок...

8. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.

Ну по идее хотелось бы узнать сколько будет стоить устранение всех неполадок приведенных в первом посте...

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

По ходовій цікавить вартість роботи, запчастини додаються до автомобіля як гратіс.

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

На вскидку если все просто и не страшно то 500 у.о. только запчасти, если всё плохо - думаю 1000уё с работой.

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Обоснуй

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Пускай Бейлис обоснует. Имея прайсы перед глазами и сервис он это сделает лучше меня.

13. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Але цифру чомусь ти назвав?
    Запчастини по ходовій є в наявності, роботи по кузову майстром оцінені в 70 у.е. Звідки ше 430 (в гіршому випадку 930)у.е.?
    За заміну запчастин (з яких все-розхідники, нема нічого серйозного) по ходовій?
    Якшо рахувати з запчастинами хороших фірм, нерозумію, як така сума може вийти...
    Готовий вислухати заперечення і думки по-суті, а не називання цифр "ат фанаря", так як сам мав не одну машину, і зробити ходову на 500 баксів не виходило навіть в Вектрі Б 98 року з заміною всіх стойок, пружин, плаваючих сайлентів+реставрацією рульової.
    Я вже не кажу про Гольфик, який в рази дешевший по з/ч.

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Чекай, що значить "Запчастини по ходовій є в наявності".
    Ок, давай рахувати разом, цін точно не знаю, але грубо:

1. Поменять опорные подшипники - 200грн.
    2. Правое боковое зелкало было битое, то-есть есть трещины на основе которая держит зеркало. - 100
    3. Масло + маслянный фильтр надо поменять - 150
    4. Возможно надо менять прокладку крышки головки цилиндров (так сказали так как подтекает масло на подходе к двигателю), возможно проблема в засорившемся фильтре - 100
    5. Барахлит левый електроподьемник - теоретически надо смазать механизм... -----
    6. Поменять сальники полуосей - 100
    7. Люфт левого и правого передних подшипников - 300
    8. Незначительный стук в рулевой - --------
    9. Побиты передние пороги и там образовалась ржавчина (вообще в двух-трех местах была замечена незначительная ржавчина) - 150
    10. Небольшая дырка в днище под задним сиденьем 100
    11. Челез 5-10 тысяч надо будет менять саленблоки задней балки - 280
    12. Задняя часть выхлопной трубы имеет небольшую трещину - надо будет заварить - (Сама выхлопная около 300)
    13. Правый рулевой наконечник поменять 50
    14. Люфт в рулевой рейке ----------
    15. Левая и правая шаровые имеет люфт 100
    16. Порваный пыльник на стойках стабилизатора 40
    17. В скором будующем прийдется менять два передних тормозных диска 250

Снова таки цены навскидку плюсминус работа. 20% Бейлиса я не учитывал. Фирмы берем для разных запчастей разные (хорошие и плохие). Например сайленты задней балки я бы брал хорошие. Некоторые запчасти я брал с работой некоторые без. Выше без рулевой и стеклоподьемника получаем почти 500 баков. Поправляй и бей ногами в чем не прав - ессесно мог ошибится. В конце концов рассудит Бейлис.

15. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Я тобі відписав на другому форумі. Відпишу і тут.
    Напишу дуже грубо. Бо ти на це сам напрошуєшься. Ти будеш останнім дурнем, якшо купиш тот ХЛАМ за 9500 у.о.

То АЛЛ: допоможіть хлопцю невскочити в халепу, а не допомогти собі продати з/ч, клубну картку і т.п. Допоможіть йому зрозуміти. шо за 9500 він купить повне Г.

16. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ну ти нормально написав, нічого не скажеш...

Запчастини по ходовій вже куплені (кілька тижнів тому), і ціна 9.5 враховує приведення автомобіля по ходовій до ідеального стану.
    Знайди мені свіжу з бундеса небиту ГТІшку в рідному кольорі, з таким фулом і такому стані дешевше, я готовий її забрати.
    А ти не бачивши машини називаєш її хламом, і потенційним дурнем автора теми і звинувачуєш у корисливості півфоруму.
    Шо стосується кузова-скрізної корозії немає, два пороги (навіть не пороги, а самі канти підсилювача порогу загнуті до бородюрів, здерто антикор і є поверхнева корозія), так само під заднім сидінням. Самим майстром, який дивився і дефектував машину вся робота по усуненню наведених вище мінусів по кузову оцінена в 70 у.е. враховуючи матеріали по антикорозійці тих місць.
    Все рещта по кузову-ідеал, ДТП не було (крім погнутого і покрашеного передн. бампера і подряпини на крилі), майстер сам признав, шо всюди фарба і кузовщина рідні, крила не знімались.
    Ходова в такому стані по тій причині, шо співвласник машини ше взагалі в ній нічого не міняв!!! після бундесу крім масла, фільтрів і ременя ГРМ.
    Можна було зробити марафет, але машина не готувалась до базару, крім того вважаю за потрібне показувати все як є, так як потенційний покупець мій сусід і знайомий, і мені важливо, шоб він не думав про мене потім, шо я тулю всяке г... і не мав претензій.
    Якшо машину не купує автор теми, я забираю її собі, так як вклав в неї частину своїх грошей при оформленні її на Українську реєстрацію (хотів зразу собі її взяти, алефінанси не позволяють та й доця в мене недавно народилась), тому не буду сильно переживати, якшо її не куплять, тим більше шо перекупщики готові її забрати за 9 штук.
    Так шо шановний Scirocco GTI, при всій повазі, думай шо пишеш, і шо ти називаєш хламом (я, наприклад, в хлам свої гроші не вкладаю), і не суди про машину, якої ти не бачив.
    На базарі ти знайдеш гарно підмарафечені цяцьки, які побували в невідомо яких пригодах, куда запхали свої руки місцеві кулібіни за такі самі гроші, і серед них навряд чи натрапиш на оригінальну ГТІ в макс. комплектації, і живу...

17. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

я відповідаю на ті питаня які мене питають!
    якщо людина цікавиться запчастями і роботою я готовий їй допомогти зі знижками! а ціна нормальна! я б взяв!

18. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

То Scirocco GTI:
    Шо за тєма взагалі-все бакланити, причому безпідставно?
    Пацани заняли 2-ге місце по автозвуку, і продають акустику-ганьба...виграли, бо мало машин приїхало, ше якісь пріколи.
    Гольф 3 ГТІ продається-хлам...хто його купить-дурень...
    не треба думати, шо всі кругом повні лузери, а ти пуп землі.
    То Abarinoff: сорі за оффтоп, просто дістало...

19. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

А де про це написано? А про хлам... Ти уважніше перечитай гілку а особливо доробки по кузову і сам зрозумієш все! :)

Даю ссилку на другий форум, де теж ця тема іде.
    http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=1507914&an=0&page=0&gonew=1#UNREAD

20. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Я не пуп, але пости і інфу в них доносити потрібно повністю. А машина з таким обсягом доробок, то файний апарат? Та й щей його продаємо хлопцю, шо не шарить у машинах? Знаєш то як зветься? Я можу багато чого по цьому поводу розповісти, але не буду. Тих постів би не було, якщо б топікстартер написав, що 9500 то з урахуванням і ліквідуванням тих недоліків. А без того, щоб бачити ту машину я більш нічого не напишу.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)