Поставити гідропідсилвач від Г3 1.4 на Г2 1.3

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем andriy89, 10 лют 2011.

1. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    Всім привіт, проблемка така, що хочу поставити гідропідсилювач руля на свій гольф 1.3 інжектор 1992р.
    На шроті сказали що від 1.6 г2 не підійде оскільки там інше розташування двигуна, тому подумав про Г3 з двигуном 1.4, який є тим самим що і в мому, тільки розточеним.
    Цікавить чи хтось таке пробував і що може порадити чи порекомендувати.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    конкретно таких моделей не ставили, а інші перенкидали. Кожний варіант треба розглядати конкретно... Гідрак звязаний шківом з усією системою. Треба дивитись на дірки кріплення гідрака і напрям і довжину шлангів. Гідраки одних модельних років майже всі одинакові неважно яка модель... Різні кріплення були на моделях кондиціонер і без нього.
    Найефективніший метод- знімаєш свій і їдеш міряєш

3. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    хто підкаже як часто треба рідину в гідропідсилювачі міняти????І чи може та рідина впливати на дивний звук ("легеньке гуууууууууууууу"),тобто казали як поміняти рідину то може пропасти,чи так це????

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Якщо правильно то тре в інструкцію дивитись.... є два типи червона і зелена в них різний термін експлуатації... Колір рідини має відповідати кольору кришки бачка для масла. Якщо дату не впильнував то треба дивитись на саму рідину...якщо поміняла колір і на пальцях втратила слизкість то до заміни. Від поганого масла може гудіти.

• Подобається Подобається x 1
  5. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Невеликий сікрєт...
    Ниточка, магнітік, опускаємо в бачок... :gamer:
    Через пару днів витягуємо волохатий магнітік...
    Думаю не важко зрозуміти про що я )))
    Доречі кажуть що часами гул така операція знімає, особисто я катаюся з магнітом ) Працює як фільтр ) Рідина чистесенька

6. DRIVER

DRIVER Початківець

PASSAT B3 2.0 91.
    нада правєріть :D

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Помпи однакові на всіх моделях. Єдине що кріплення окремо може не підійти. Детальніше можу в єтці подивитися.
    Доречі я ніколи не бачив 1.3 з гідраком :)
    подумав ти конєшно хорошо але халепа в тому що привідний ремінь і шківи в 1.4 геть інші ніж в старенькому 1.3

Останнє редагування: 13 лют 2011
  8. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    ясно, дякую.
    Тобто ти рекомендуєш пробувати поставити гідропідсилювач від Г2 з двигуном 1.6?
    І якщо хтось може порекомендувати якогось спеціаліста який би тим зайнявся - буду дуже вдячний.

9. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Дядьку,не заморочуйся з гідраком і ще з кондюком.
    Встановити можна - тільки для чого ?
    І в кінцевому результаті на 1,3 моторі виросте розхід палива.
    Кондюк - 1,5 л на 100
    Гідрик 1,5 - 2 л на сто.
    Хіба в тебе двигунець повний іжектор та ще й форсований.

10. kym

kym Аксакал

a 100
    а ти гідропідсилювач уже маєш...?

11. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    вже домовився, є все що потрібно для встановлення як від Г2 1.6, так і від Г3 1.4. Перш ніж купити хотів би вияснити який саме, саме тому і звернувся до вас.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)