Поставив ксенон на машину. Результати!

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Rules, 28 вер 2007.

1. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    В моїй машині фари атстойної якості, вже старі, ледве світили, нічо їм не помагало. Поставили 2 блоки керування Hella і дві (правда China) лампочки 6500К на ближнє світло. Результат перевершив всі очікування - та штука дійсно дає ефект, завтра можливо викладу фотки, правда до заміни немає жодної фотки.

2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Відповідь: Поставив ксенон на машину. Результати!

анука фото в студію і фото як саме ти прикріпив блоки, і яким чином виходять дроти з фар? сверлив не сверлив? одним словом хотілось би декілька фоток з середини.

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097

Робили на СТО. Спробую скоро все пофоткати. Вихожу з мережі. До завтра

4. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Сам подумую над цим, опиши де ставив,скільки зайняло часу, кіко вилилось в грошенятах???

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097

Отже я знову тут. Вилилось це в 350$ за 2 блоки керування hella і 2 китайські лампочки(ішли внагрузку). Встановлення потянуло в 100грн на Opel сервісі (по знайомству). Встановили за 1 день, ше відрегулювали фари ~60грн. Ше то все хазяйство підключили через реле ~30грн.
    Лампочки - 6500К. Сфоткати надумав тільки коли все поставили:cry:. Сфоткано мобільним телефоном, дуже тяжко було доступитись.
    Скоро фотки на вулиці в ночі будуть

6. Pol

Pol Super Moderator

Я знав що опель то погана машина але думав що майстри не лохи. помилився. які реле коли ксенони жеруть набагато менше струму ніж прості лампи.
    то чого так дорого ну гонять собі.

Додано через 3 хвилини
    а як саме вони прикріпили тобі ті блоки тупо примотали ізолентою от лохи. а та реле то тіпа якісно зроблена проводка. ДААА .

Додано через 10 хвилин
    до речі якщо вони почнуть болтатись і битись по корпусц ті блоки розжига то дуже скоро можуть поломитись.
    такщо вартувало би виготовити хомут і прикрутити.

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097

Поперше мля, було сильне падіння напруги(вздовж всього ланцюга), і один блок не міг включитись(постійно включався і виключався), поставивши реле проблема одразу вирішилась, по друге на тих блоках ніодної дирки чи лапки для кріплення не існує вони виглядають приблизно так, тому з кріпленням їх було туго, тошо на фотках видно з проводки, то не все то шо ставили, там половина того рідна була такою, а дроти протягнули нормально і якісно, а 60грн за регул фар - як на мене нормально, притому шо якісно відрегулювали

8. Pol

Pol Super Moderator

а я хіба сказав що треба прикрутити через отвір?
    Я кажу бо знаю що кажу, треба ВИГОТОВИТИ ХОМУТ і прикріпити блоки.
    якщо падала напруга то треба було знайти де маса погана, на фари, ксенонові блоки жеруть приблизно в три рази менше струму ніж лампочки розжарювання, тобто якщо в тебе ксенони не хотіли запускатись то значить що прості лампочки получали десь так 9 вольт, а не 13.5

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Погоджуюсь з Pol'ом, що майстри повелися не зовсім коректно - якщо на одному з дротів напруга була менше допущеної, потрібно було шукати причину і не випускати машину з сервісу. Встановлення реле - це вихід не з найкращих, оскільки з часом напруга може впасти до показника, недостатнього для роботи самого реле. І не приведи Господь, щоб це було десь вночі на трасі лютою зимою...

До того ж падіння напруги може означати її суттєве споживання чимось, непередбаченим, наприклад масою через протерту ізоляцію чи щось в тому дусі.

Що стосується ціни за корекцію фар, це справа маркетингу - якщо є продавець, який радий надати послугу за певну ціну та клієнт, який це радо купує - значить все добре, справа їхня. Єдине з чим не погоджуся - це фраза "якісно відрегулювали", адже відрегулювати можна занизько, в рамках норми та зависоко. Сподіваюсь, все вклалося у другий варіант.

• Подобається Подобається x 1
  10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Rules, приїзжай на з"їзд, покажеш як то все виглядає і світить. Краще один раз побачити ніж сто раз почитати на форумі

11. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Мартіні, тобі поможе ось шо - я собі на кораду поставив сам релюшки на фари - тепера світить як дурне. Ти то саме зроби. Та слабість всіх фольксів а корад особливо.

Якщо хоч побачити різницю - включи фари з ричага а потім просто дальні і порівняй. Коли поставити релє то світить так як з ричага. читай на корадо су як то зробити.

12. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Вони жеруть 35Вт, якщо бути точним. Але не це важливо. Важливо те, що у момент розпалу енергію вони жеруть не по дитячому. А з 2-3 кратним перевищенням потреб штатної ламни. Тому й кидали через реле, бо якщо вони кинулиб напряму, то ханаб була перемикачу світла у салоні. Так що все правильно вони зробили. А от то, що його нає...ли з блоками розпалу, так за те морду треба бити. Ніякі то не блоки розпалу Хелла, а китайські дешеві підробки. Якщо дійсно були б блоки розпалу від Хелли, він би у 350 уо не вліз 100 пудоФФ. І лампа яка? Біксенон чи звичайна типу Н7 чи Н1???

13. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097

лампи під цоколь h1, блоки спіздж..і в німеччині, тому ціна на них така низька

14. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був

Комплект Hella H1,H7 - орієнтовно 1900-2100грн, а такий ксенон 750-900грн., особисто собі на Audi поставив китайські за 850грн., працюють вже місяців 6, проблем поки що нема. Ставив сам, приблизно 40хв.

15. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    скиньте контакти сервісів або людей що на гаражах працюють, хто може встановити ксенон якісно, фара ауді 80 б4 на Н4 лампочки,
    але скиньте тих майстів, роботою яких ви задоволені у межах Львова.

16. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    дай лінка.. думаю то шось таке як писав ящур але там такий переклад шо ніфіга не ясно..

17. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    G-23, Цитадель. Антон, 8 097 9474052. Якісний ксенон по хороших цінах і встановлення. Скажеш шо від Марка на чорному гольфі.
    Якшо хочеш купити без встановлення - 8 068 1841607 Діма, (за установку на G-23 зможеш домовитись), також зішлешся на мене, ціною будеш приємно здивований.

Останнє редагування: 9 лис 2008
  18. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
  19. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Я теж поставив собі ксенони на ближнє світло 4300к H1 . Світять сильніше то факт, правда і факт те, що явно виділяються пучки світла від фар. Думаю це тому що лінзи не стоять, хоча в мене треба ще відрегулювати самі фари, бо занизько світять, то може як підняти трошки таких явних білих пучків не буде. Хоч ті пучки не смертельно, сам спектр розсіювання значно світліший і відповідно більший ніж був. А ще головне щоб в дощову погоду був від них ефект кращий ніж від звиклих, я пока не провіряв.

20. ljosha_syncro

ljosha_syncro Active Member

mk2 syncro, turbo&low
    Вірегулювати фари після установки ксенона - це перше правило. Інакше користі буде малоз тих ламп.

А майстри якісь шарові у вас. На днях сфоткаю свій ксенон, його взагалі не видно під капотом. Усе акуратно і якісно. ніякої ізоленти, релюшок, і саморізів. 6000К

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)