Подарував собі на ДН руля. Руль МОМО 1992 р.в. стан на 5-. "-" мааленькі потертості. Цінник - 65 уе. Руль заширокий, лежить в руках - супер. Він менший за штатний на 5 см. Ще й низ "срізан" трохи. Зараз з ним сідати та виходити з машини реально - супер! Я дуже задоволений!!! :D Пара фот одна зі спалахом друга - без.
Відповідь: Поставив собі нового руля МОМО Фотоаппарата тримав біля підголівника. ;-) Тобто всі показники приладів бачу дуже гарно, хоча він і менше за оригінального руля. Просто це нове кермо асінхронне. Верхня його частина більша за нижню. Тому й все гарно бачиш.
Відповідь: Поставив собі нового руля МОМО добре шо метал чорний.. я собі якшо буду міняти то на такий шо з чорними шпицями.. а шо за значок??? в старого стоїть МОМО то в нього стрілка..
Відповідь: Поставив собі нового руля МОМО У 92 року МОМО робив на заказ керма для D&W. Ось мені один і перепав.
Відповідь: Поставив собі нового руля МОМО А те, що руль не круглий, а чудернацької форми такої - це не заважає в керуванні?
Відповідь: Поставив собі нового руля МОМО Сам не знаю. То хлопак сказав обізнаний, що ті керма під D&W вироблялися. А що то таке, те D&W - фіг знає. Додано через 2 хвилини Ті чудернацькі форми прораховувалися конструкторами МОМО. Хват того руля розраховано на тримання його 2 руками. Під руки і зроблені на кермі ті виступи. Кермо лягає у ладоні як влите!
Відповідь: Поставив собі нового руля МОМО Значить стоковий руль розробляли не конструктори, а якісь васі пупкіни?
Відповідь: Поставив собі нового руля МОМО Ігор, звістно штатні рулі розробляли конструктора. Але то розроблялися для массового випуску машин, тобто для пересічних громадян. Конструктора ж МОМО працюють в розробці спортаксессуарів. Тому й кермо від МОМО - то я б сказав спортаксессуар у машині, який більше підкреслює спортивність того або іншого авто. Але я ставив його якраз більше для того, щоб отримати зручність у користуванні авто. Бо посадка-висадка з сірка "трохи" незручна.
Відповідь: Поставив собі нового руля МОМО зустрічав десь в неті київський магазин.. ціна десь від 800грн.. юзай гугла..
Відповідь: Поставив собі нового руля МОМО Доречі в мене нова кнопка сигналу. Але фотки поки що не можу викласти. :-( Трохи піздніше будуть.
Відповідь: Поставив собі нового руля МОМО А вот и новая кнопка. Вот лого, который мне вырезали из стали. Сталь - 2 мм, резали лазером на заводе. Это все были прикидки. В дальнейшем площадку под установку лого разровнял. Приклеил моментом безцветным. А потом паузы в логотипе залил несколько раз черным лаком. Получилось супер!!! Позже выкладу готовый резутьтат работы, установленый на руле.