Поставив собі нового руля МОМО

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Scirocco GTi, 21 січ 2008.

1. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Подарував собі на ДН руля.
    Руль МОМО 1992 р.в. стан на 5-. "-" мааленькі потертості. Цінник - 65 уе. Руль заширокий, лежить в руках - супер. Він менший за штатний на 5 см. Ще й низ "срізан" трохи. Зараз з ним сідати та виходити з машини реально - супер! Я дуже задоволений!!! :D Пара фот одна зі спалахом друга - без.

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Поставив собі нового руля МОМО

зачотна шкірка!

3. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

Люкс!!! а прибори нормально видно???

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Фотоаппарата тримав біля підголівника. ;-) Тобто всі показники приладів бачу дуже гарно, хоча він і менше за оригінального руля. Просто це нове кермо асінхронне. Верхня його частина більша за нижню. Тому й все гарно бачиш. :)

5. Solaris

Solaris Аксакал

добре шо метал чорний.. я собі якшо буду міняти то на такий шо з чорними шпицями.. а шо за значок??? в старого стоїть МОМО то в нього стрілка..

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

У 92 року МОМО робив на заказ керма для D&W. Ось мені один і перепав. :)

7. Solaris

Solaris Аксакал

а шо таке D&W???

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

А те, що руль не круглий, а чудернацької форми такої - це не заважає в керуванні?

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Сам не знаю. То хлопак сказав обізнаний, що ті керма під D&W вироблялися. А що то таке, те D&W - фіг знає.

Додано через 2 хвилини
    Ті чудернацькі форми прораховувалися конструкторами МОМО. Хват того руля розраховано на тримання його 2 руками. Під руки і зроблені на кермі ті виступи. Кермо лягає у ладоні як влите! :)

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Значить стоковий руль розробляли не конструктори, а якісь васі пупкіни?

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Ігор, звістно штатні рулі розробляли конструктора. Але то розроблялися для массового випуску машин, тобто для пересічних громадян. Конструктора ж МОМО працюють в розробці спортаксессуарів. Тому й кермо від МОМО - то я б сказав спортаксессуар у машині, який більше підкреслює спортивність того або іншого авто. Але я ставив його якраз більше для того, щоб отримати зручність у користуванні авто. Бо посадка-висадка з сірка "трохи" незручна. :)

12. lazor

lazor Початківець

Fiat Grande Punto 2012 1.4

хто зна, де в нас можна купити нового МОМО?

13. Solaris

Solaris Аксакал

зустрічав десь в неті київський магазин.. ціна десь від 800грн.. юзай гугла..

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Доречі в мене нова кнопка сигналу. :) Але фотки поки що не можу викласти. :-( Трохи піздніше будуть.

15. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

А вот и новая кнопка. :)
    Вот лого, который мне вырезали из стали. Сталь - 2 мм, резали лазером на заводе.
    Это все были прикидки. В дальнейшем площадку под установку лого разровнял. Приклеил моментом безцветным. А потом паузы в логотипе залил несколько раз черным лаком. Получилось супер!!! Позже выкладу готовый резутьтат работы, установленый на руле.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)