Прочитав на київському форумі таку думку одної людини (не таксіста), і самого зачепило щось, певно мозок активно шукає можливостей підзаробітку враховуючи фінансову ситуацію. Як думаєте, є зміст поїздити і "потаксувати" в ту ніч, чи не варто і краще йти зустрічати з друзями? А якщо варто, може якісь поради? ))
Та коли були напряги з грошима то приходилось і асфальт класти і на базарі торгувати. Моя думка шо то всьо умовності, я про то шо свято має бути за календарем, якшо реально є можливість пару рублів зрубати і маєш тяжку потребу то чому б і ні. Головне салон якось убезпеч від шлункового соку і жовчі
В мене колєга таксує постійно,то каже що дуже добре йому заробляється,тариф-вдвічі більший ніж у простий день,і транспортної міліції нема.Називав порядну суму заробітку,але він колишній професійний таксист,простому водію думаю буде важче
скажу я тобі так,час від часу сам таксую,а батько постійноми маєм машину на двоїх,але невтому суть,є пару причин які тобі завадять:нема стоянки а на чужу тебе ніхто невпустить,своїже заробіток тобі ніхто недасть,друга причина так званий пітушок який в магазині коштує 50грн,3 причина великий риск,шо хтось нап'єцься і стане погано і заробіток закінчеться на тому клієнту,і за то тобі ніхто незаплатить,або втікнуть,сам був нераз в тій ситуації шо доганяв,а раз догнав і получив в підїзді бутилкою з під пива по головітак ше цилий січень ходив з розбитою головою без тих же зароблених грошей і прав,ше й та с..а за місяць запросила 100 баксів шоб він мені віддав документи,або потраплення в дтп за яку будеш мати геморою навіть якшо ти будеш правий,по причині того шо ти без документів шо ти таксіст,а там штраф не 100грн,думай самя відмовився заробляти на новий рік,максимум шо поїжджу до години 8-9 далі нераджу,удачі тобі
В новорічну ніч можна не погано заробити але один недолік що майже всі пасажири залиті в доміно, попадаються конфліктні.
Все залежить як ти відносишся до авто. Минулого тижня також повівся на подібний заробіток, ну дуже добре платили (зафрахтували на 2 дні) перший день з 8:00-23:00 другий з 8:00-18:00 їзда по місту і районах, постійно 4 пасажира, ще умудрились мішок бульби кинути в багажник) Короче тих два дні думав не скінчаться ніколи, машина засрана, то ще легко сказано.. Після тих поїздок не витерпів і поїхав на мийку, повну, хоча в мороз ніколи не мию. Мороз 10, після мийки (так і знав) заклинив мікрик в водійскій дверці тепер мудохаюсь сігналка не працює, розібрав дверку.