"Потаксувати" на Новий рік

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Eller, 22 гру 2010.

1. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Прочитав на київському форумі таку думку одної людини (не таксіста), і самого зачепило щось, певно мозок активно шукає можливостей підзаробітку враховуючи фінансову ситуацію.

Як думаєте, є зміст поїздити і "потаксувати" в ту ніч, чи не варто і краще йти зустрічати з друзями? А якщо варто, може якісь поради? ))

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    всіх грошей не заробиш

3. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Та коли були напряги з грошима то приходилось і асфальт класти і на базарі торгувати.
    Моя думка шо то всьо умовності, я про то шо свято має бути за календарем, якшо реально є можливість пару рублів зрубати і маєш тяжку потребу то чому б і ні.
    Головне салон якось убезпеч від шлункового соку і жовчі ;)

4. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    В мене колєга таксує постійно,то каже що дуже добре йому заробляється,тариф-вдвічі більший ніж у простий день,і транспортної міліції нема.Називав порядну суму заробітку,але він колишній професійний таксист,простому водію думаю буде важче

5. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    :):)скажу я тобі так,час від часу сам таксую,а батько постійно:)ми маєм машину на двоїх:),але невтому суть,є пару причин які тобі завадять:нема стоянки а на чужу тебе ніхто невпустить,своїже заробіток тобі ніхто недасть,друга причина так званий пітушок який в магазині коштує 50грн,3 причина великий риск,шо хтось нап'єцься і стане погано і заробіток закінчеться на тому клієнту,і за то тобі ніхто незаплатить,або втікнуть,сам був нераз в тій ситуації шо доганяв,а раз догнав і получив в підїзді бутилкою з під пива по голові:)так ше цилий січень ходив з розбитою головою без тих же зароблених грошей і прав,ше й та с..а за місяць запросила 100 баксів шоб він мені віддав документи,або потраплення в дтп за яку будеш мати геморою навіть якшо ти будеш правий,по причині того шо ти без документів шо ти таксіст,а там штраф не 100грн,думай сам:)я відмовився заробляти на новий рік,максимум шо поїжджу до години 8-9 далі нераджу,удачі тобі

6. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    В новорічну ніч можна не погано заробити але один недолік що майже всі пасажири залиті в доміно, попадаються конфліктні.

7. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Хотів те саме сказати... Лише додам, що може попастись багато людей, охочих покататись на шару...

8. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Все залежить як ти відносишся до авто. Минулого тижня також повівся на подібний заробіток, ну дуже добре платили (зафрахтували на 2 дні) перший день з 8:00-23:00 другий з 8:00-18:00 їзда по місту і районах, постійно 4 пасажира, ще умудрились мішок бульби кинути в багажник) Короче тих два дні думав не скінчаться ніколи, машина засрана, то ще легко сказано.. Після тих поїздок не витерпів і поїхав на мийку, повну, хоча в мороз ніколи не мию. Мороз 10, після мийки (так і знав) заклинив мікрик в водійскій дверці тепер мудохаюсь сігналка не працює, розібрав дверку.

9. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    або осіб, які також хочуть заробити, але злочинним шляхом.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)