Відповідь: "Потіють" вікна Та ж ситуація! (( Здається лікується лише методом ручного протирання тряпкою. Не знаю як в Б3, а в Г2 пічка на зад нажаль не додуває! (( Бачив в Альфа-Ромео класне вирішення... Там борода іде до закінчення ручніка і закінчується саме воздуховодами пічки, як на переді! Цікаво чи мона на Г2, Б3 таке замутити?!
Відповідь: "Потіють" вікна Думаю забитий радітор пічки, тому і не прогріває як слід. Аналогічно.Для гольфа радіатор 2 роки тому був 100 грн, заодно і термостат перевір або постав новий.Я коли поміняв свій радіатор пічки то перший місяць більше 2 швидкості і не включав, був ташкент повний. А симптоми почались то гріє то не гріє. Ваша проблема в радіаторі.
Відповідь: "Потіють" вікна Та на переді навіть не Ташкент, а Сахара! Річ у задньому стіклі і задніх бокових! З пічкою все гуд, в цему я впевнений! Також більше 2шв не вмикаю тай то жарко, а заді вікна запотівші! Думаю на Б3 те саме!
Відповідь: "Потіють" вікна Обдув ясно пришвидшує просушку, але вікна сохнуть коли в салоні тепло, може під задніми ковриками і войлок багаж. мокрі.Г2 не бус, салон прогрівається швидко.
Відповідь: "Потіють" вікна Ну не знаю. Приїжджай 17-го на з'їзд, включу попробуєш. Салон прогрітий, тепло, а вікна потіють, ще коли холодна і потім не відпотівають, їхав 1.5год - жара, а їм... Не знаю...
Відповідь: "Потіють" вікна To Strelok на поєму Пассаті Б5 та сама фігня в дощову чи сиру погоду. Задня шибка просушується методом натискання кнопки обігріву задньої шиби Бокові - трапочкою Якщо запотіває лобова шиба та передні бокові - міняй фільтр салону
Відповідь: "Потіють" вікна Пічка спереду добре робить-більше як 2 режим не включаю.Певно тра дивитись під килим-може дійсно шось там мокне.А повітряні відводи в В3 доходять до 2/3 під передніми сидіннями,їх далі не проведеш ніяк. Може теба якось герметизувати диру між багажником і салоном,бо штатно тільки спинка сидіння відокремлює? У мене на 2106 ця дира якось штатно краще герметизована і потіння вікна практично не було.Хоч пічка -в В3 краща. Додано через 1 годину 41 хвилину А може є смисл покрити задні арки та верхню панель зі сторони багажника вібропластом,а на отвір між багажником і салоном додаткову панель з тим же вібропластом приколхозити? Бюджет за матеріали - 70 баксів,шумоізоляція буде,а чи теплоізоляція між багажником та задніми сидіннями досягнеться? Це якщо запотівання задного вікна залежить від перепаду температури між салоном і багажником...:shock:
Відповідь: "Потіють" вікна аналогічна проблема, я купую спец хімію проти запотівання вікон на деякий час помагає
Відповідь: "Потіють" вікна Прикол не в тему! По моєму це особливість багатьох авто (не найкраща)! To МсАr: ти писав про буси, я часто їжджу на Каравела (з клімою), Т5 пасажирські і мушу сказати, що салон швидко прогрівається і не змічав такого, а якщо вікна і запотівали, то не надовго. То peGas: а чим користуєшся?
Відповідь: "Потіють" вікна всоь діло в ковриках.. вони мокрі от воно і потіє.. нераз обговорювалось на бугатьох ковриках.. треба зняти коверлін і аж до металу всьо пи***то просушити
Відповідь: "Потіють" вікна До кожної моделі є мануал і якщо його уважно почитата то там є розділ як користуватися дифузорами,вся фішка в тому,що потрібно закрити цетральні дифузори на панелі і повітря само подме на края торпедо або перевести на лобове шкло і також буде бажаний ефект!!! так що читайте КНИГУ
Відповідь: "Потіють" вікна а ще вчасно міняти фільтр салону, тоді обдув кращий і вікна не потітимуть.